Exam stress!

January 5, 2015

The reason why I hate the exam is because i have to take the pressure that would make me cry before the exam .



Ayat apa aku buat tu? 

Yang penting aku tak suka apa yang aku rasa sekarang ni. At the same time, aku rasa aku perlu assume exam is fun. I mean exam the part to assess my knowledge so far. It should be good because that were the knowledge you gonna use it later in practical year onwards. 

And you should study well if you betul betul nak treat patient you kepada lebih sihat.. Bukan menjahanamkan lagi badan orang lain. People lives in on you. I mean it is enough if we try our best, Allah would handle the rest.

Ok sekarang aku rasa lega sikit bila aku pikir exam ni nak nilai knowledge aku je. Sikit ke banyak ke biarlah ia ada seadanya. Kalau sikit kita improve kalau banyak kita humble.




Ok dah nak sambung pasal ubat buah pinggang. Ada ubat yang bahaya untuk buah pinggang anda tau dak. So hati hati. Jangan ambil lebih dos,ikut arahan doktor  . K selamat malem!

8 comments

  1. ayo.. takmo stress dahh. chill okay
    salam perkenalan (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi stress sangat tadi. Macam macam pikir ;( anyway salam perkenalan Mira!

      Delete
  2. Setiap kali musim exam, mesti berazam nak revise on time. Masa minggu exam je lah. Huaaaa T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Tapi selalunya azam tu akan kelaut kan

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.