Instagram explode 100follower sehari

January 8, 2015

Why so ''kelakarlah'' the title. 
Bukan kelakar yang terbahak bahak tapi kelakar yang entah ape ape.



Aku tak tahu la kenapa tapi semalam bila aku buka instagram, ramai gila yang follow aku. Aku macam pelik bin ajaib sikit tapi tu lah kenyataannya. 

Kecoh sikit la kan bila ramai yang follow secara serentak sebab follower stegram aku tak banyak pun sebelum ni so kalau sekarang ni terus jadi banyak hikhik. 

Follower yang semalam ada 913 macam tu.. Hari ni dah ada 1000+. Seratus lebih jugak la yang follow semalam. Sekejap gila naik jadi 1k.. 

Yeay!! Such a huge number for me but bukannya ada apa apa pun kat stegram aku tu. Selfie je banyak ,baik jangan follow.. Jangan .. Jangan..

Aku cuma pelik la where they come from secara beramai-ramai.

Afraid pun ada . 



8 comments

  1. hurmmm da find out nntt share la yew

    ReplyDelete
  2. waaaa popular tu namanya... ada musim memang macam tu... saya takder akaun IG... dulu pernah bukak tapi tak terlayan... tak banyak masa free...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mana ada la . Tak da la popular2 ni.. Aik,, yeke tak banyak masa free macam selalu je travell hihii

      Delete
  3. Hahaha...boleh lah follow cik akak sekali..terabai dah istag cik akak tu dik

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.