Hari ni Exam OSPE

January 8, 2015

Hari ni anis exam..setelah dihantui dengan stress selama seminggu (huhu) hari ni dah rasa lega sikit walaupun tak pegi exam lagi. 

OSPE ni senang je. Nak sedapkan hati.. Dia tunjuk cenggina dan tanya beberala soalan


Debaran tu mesti la ada. Siapa tak berdebar nak exam kan? Tapi sebenarnya ada 2-3 jugak lecture yang anis tak sempat cover lagi . Banyak mak aii. Biasa la last minute will be always like this.

After this ada lagi dua exam yang akan menanti lepas tu tamatlah year 2 medical student di RCMP UNIKL PERAK. Wuhuuuuu
Tak sabar!! Then start masuk hospital ,selamat berjumpa warga ipoh !!



4 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.