Result Exam Module dah keluar! 

November 1, 2014

Assalamualaikum... Asal result elok je baru aku update, hihi ni disebabkan aku nak perkara manis-manis sahaja di dalam blog ini. supaya nanti bila aku nak baca balik, aku boleh senyum, bukan rasa nak marah. I knew this result since last week, but now is the only time that I feel like want to share.

 Frankly speaking, this was a suprise for me. I knew that I can do it in the exam, half ok half not,but I never expected I will get good result for this exam 'too'. I was overwhelming when I saw the result list.

 Hari tu,general study ada break selama 15 minit, aku tak tahu nak buat apa dan aku curious nak tahu result aku since orang lain sudah mula kecoh-kecoh mengenai result. Aku pun curi waktu 15 minit itu untuk ke anatomy building,mencari mentorku.. Nothing than 'alhamdulillah alhamdulillah alhamdullilah' yang disebut-sebut setelah melihat keputusan kali ini. Bukan senang nak score dalam bidang medic ni , membaca memang mudah , tapi bila part nak retain knowledge tu yang agak susah.

Tapi kalau membaca pun malas,Hmm? Mungkin aku tak nampak rezeki dari bisnes,since aku tak ada bisnes lansung sekarang ni, tapi aku rasa rezeki Allah melimpah sangat ke arah ni. Termasuk result Musculoskeletal System ini, dah dua kali aku dapat solid A.

Alhamdulillah.. terima kasih Ya Allah.
Insyallah aku akan berusaha untuk menjadi doktor yang berguna suatu hari nanti..Amin

Berita ni mestilah parent aku yang menjadi orang terawal yang aku maklum.
Seronok sebab boleh kongsi kebahagian ni dengan mak dan ayah , sebab aku pasti mereka pasti tumpang gembira.

11 comments

  1. tahniah! amik medik ke?? saya tabik kat semua yg belajar medik ni.. yup really mean it!

    ReplyDelete
  2. tahniah! amik medik ke?? saya tabik kat semua yg belajar medik ni.. yup really mean it!

    ReplyDelete
  3. @Teena Tna
    ye teena, amek medic.. hehe., thank you !

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak Anis. Nice header. Suka2. ^^

    ReplyDelete
  5. Thank you !! @no more love u in my life

    ReplyDelete
  6. @Ismi Ana Maceh ! haha , alaaa, header common je tuu .. hehe , anyways tq !

    ReplyDelete
  7. Wow! Congratulations sis!.. Jeles akak menengoknya.. hehe.. Semoga Allah s.w.t permudahkan urusan untuk jadi Doktor yang berjaya nanti. Insha-Allah.. =)

    ReplyDelete
  8. Tahniiaah kak anis. Haahah. By the way nama kita nak sama. Cuma aina punya nama hanis. Hehehe. ^^ salam kenal. Hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah,Tahniah! Bukn sng nk ambil bdg ni kn..saya mendoakan kejayaan anda,Amin..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.