Buat Duit Di iLancee.com

November 23, 2014







Buat Duit di ILancee.com |  Duit duit duit , kebelakangan ni asyik sebut pasal duit sahaja kan. Tidak mengapa , tidak salah jika kita usaha kan demi hidup lebih senang dan selesa. 

Awak nak buat duit ke tak?

Kalau tak nak jangan baca.Bye.

Eh nak baca ye? bagus lah , kita baca sahaja dahulu , lepas ni baru decide sama ada nak atau tidak. Itu lebih bagus kerana sekurang kurangnya kita dapat meluaskan pengetahuan am dalam dunia sosial ini 

                                                  ILancee.com


pernah dengar tak dengan web ni? 
Web yang boleh buat duit dari RM5-RM900 sehari. 

Pantang ada web boleh buat duit , awak mesti join tau , barulah menyelam sambil minum air. 
Tak susah untuk dapatkan RM10 sehari , hanya menulis review satu blog sahaja , mudah kan?
Tapi dengan syarat awak mesti mendaftar di iLancee.com dahulu, baru la boleh buat duit. 

Sebelum tu , saya terangkan sikit apa web iLancee.com ni tawarkan dan macam mana kita boleh buat duit di iLancee.com

iLancee.com salah satu platform jualan servis di Malaysia. Pelbagai servis anda boleh dapatkan di iLancee.com mahu pun menawarkan sendiri servis anda. 

Anda boleh menawarkan tawaran seperti
''Saya akan review blo anda dengan RM10''
''Saya akan menulis dua artikel blog anda dengan RM30 ''
''Saya akan design blog anda dengan RM20''

dan macam macam lagi !

Awak boleh buat sendiri servis awak.




Apa yang awak dapat?

Awak dapat buat duit dan mengiklankan servis awak dengan percuma!
Jangan hadkan iklan servis anda di blog anda sahaja , tapi di web lain juga.

Ramai yang akan munggunakan servis iLancee.com, jadi tentu lah status SEO iLancee akan menjadi sangat baik . Jadi kalau ada yang mencari servis apa apa , anda mungkin berada di carian paling atas .

Cuba sahaja . Nak mendaftar pun free tau .

Selain itu , sekarang ni  iLancee.com tengah buat contest pertama mereka, sebanyak RM700 untuk dimenangi! 



Contest ini telah dianjurkan oleh iLancee.com, ditaja oleh Buatduitblog.comSeriusMedia.comSensasi2020.com” (akan berubah jika ada penaja) 

email : hellokittyholics@yahoo.com

43 comments

  1. jom join segmen sy..

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok farida .. terima kasih sudi singgah di blog saya. Jom buat duit di ilancee.com !

      Delete
  2. mudah jgak nak dpt duit. kena usaha lebih sikit je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu scha ! kena usaha sikit , tapi dekat ilancee.com peluang terbuka luas sikit

      Delete
  3. Goodluck anis ;D
    Saya belum join lagi ni. Ada dapat emel pasal kontest ni. Tak ter-join pulak. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , thank youu Sally ! Join la cepat ! nanti boleh menang

      Delete
  4. semoga berjaya entro contest ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ini contest SEO Buat Duit di iLancee.com. jemput la join . thank you

      Delete
  5. Replies
    1. Ada tutorial nak daftar kat web iLancee.com cik balqis. Daftar awal awal :)

      Delete
  6. wah terbaik cara ni buat duit..rasanya semua org boleh buat tanpa perlu pengalaman IT yg hebat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu zul hamzah . semua orang berpeluang iklan kan servis sendiri di ilancee.com

      Delete
  7. Kalau la Nad ni banyak servis yang boleh ditawarkan T_T Tapi takde pulak wuwuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , nad buat la apa apa servis berdasarkan kebolehan nad. tulis review kat blog ke..

      Delete
  8. Buat duit di iLancee. com memang menarik, sesiapa saja boleh dapatkannya. Semoga berjaya buat anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu ! dah la percuma buat duit di iLancee.com ni..

      Delete
  9. CT bace sampai habis hahaha.. duit punya pasal :P
    menarjk ni.. nanti bolehlah pi gegodem website tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya CT bagus la baca sampai habis. Ha pergi buat duit di iLancee.com cepat sebelum terlambat ! ;)

      Delete
    2. nanti sabaq sabaq.. pening GA srawak jap hahahaha..

      Delete
  10. saya duk usha dekat laman iLancee tu ramai juga yang sudah buka gig untuk Buat Duit Di ILancee.Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu .. ramai yang dah sedar boleh Buat Duit Di iLancee.com

      Delete
  11. waa macam best ni..nak cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Lola , jemput la cuba Buat Duit Di iLancee.com ni

      Delete
  12. masih belum reti nak guna servis ilancee....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la cuba jamian .. boleh la Buat Duit di iLancee.com ni. huhu

      Delete
  13. first time saya dengar.. insyaALlah akan dijengah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa join contest buat duit di ilancee.com ni yeee

      Delete
  14. Replies
    1. terima kasih Calrase ! Jom buat duit di Ilancee.com jom !

      Delete
  15. Tawaran yang menarikk! Oke, nanti nak tryy. Bookmark dulu entri kak Anis yang ni k. ^_^

    Btw sori tau akak, lambat ana singgah sini. And one thing, cantik template! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ana ! Okay Ana ! jangan tak buat nanti tau . mana tahu boleh buat duit di ilancee.com ni.
      Kiki, Thankss

      Delete
  16. You're nominated :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/11/liebster-award-ira.html

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. terima kasih awak , jom buat duit di ilancee.com !

      Delete
  18. Mungkin lepas promosi ni akan ramai tahu peluang buat duit online di ilancee.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bro HH ! sekurang kurangnya mereka pernah dengar kan peluang emas nak buat duit di ilancee.com ni

      Delete
  19. Blog tempatan pun menarik juga untuk bagaimana cara buat duit di iLancee.com boleh kita perolehi. Ini menarik minat ramai blogger kita untuk tawarkan servis dan perkhidmatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar tu bang kamil .. lagi ramai blogger buat duit di iLancee.com ni lagi bagus kan ..

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.