Transformation

October 30, 2014

Assalamualaikum

k dah lama sebenarnya nak tukar design blog ni .

Kononnya nak memberi nafas baru ?
Eh taklah . sesaje nak tukar baru , nak ubah selera sikit kepada yang lebih matang,simple dan sedap mata memandang.. em kalau boleh la. insyallah .



Taraa ! dah kalau simple,matang , perlu ke warna hitam ?
Perlu ke letak nama sendiri besar cekodok.
Perlu ke letak widget follower atas sekali?


Meski pun begitu , perubahan yang dilakukan tak banyak pun.
Masih lagi di takok lama .
Widget-widget yang sama masih berselerak di ruang yang sama.
Nak buang , tapi sayang.
Kalau buang , lepas tu letak balik ,baik hentak kepala kat dinding sahaja.





Ni versi 17.0 yang sebelum ni, background celah mana aku letak je sebab nak ganti yang lama.
Yang lama lebih feminim. gadis merah jambu tak berapa nak jumbo.

Versi 20.0 ni mungkin akan ditambah baikkan akan datang .
Dah la cerita pun tak best, design blog pun hambar , memang nyamuk jelah yang akan singgah gamaknya .
K dah dekat 4 pagi.

Selamat malam semua. Esok nak update entry lain k bai

3 comments

  1. Nyamuk nyamuk pun dah ada 6k. Hehe. Nampak lg bergayalah blog ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. Stylee lahhh headerr. Hehehe. ^^

    ReplyDelete
  3. Eh, macam pernah jenguk blog yang lama tu~ :p Patutlah macam pernah baca je URL. Tapi di mana? XD

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.