Jawab survey dan dapat Rm1 di akaun nuffnang ;)

August 9, 2014




Mudah sekali kan?
Aku ternampak iklan ni dekat satu beauty blog yang aku baru singgah.
Ni iklan nuffnang jugak. ada tak iklan macam ni kat blog korang?
kalau ada, haaaa ! apa lagi , klik dan isi lah survey tu ! hanya 1000 orang yang pertama isi je dapat Rm1 tu tauu. cepat!!!!


kalau korang tak pernah jumpa iklan ni, cuba pergi dekat blog ni. tengok iklan nuffnang bahagian header. kalau tak ada,korang cuba klik entry lain dekat blog tu jugak..

sebab lepas aku stalk entry lain kat beauty blog ni baru muncul iklan tu ;)

Selamat berkenalan ;D

3 comments

  1. thanks for the info. :) did the survey after reading your post. :}

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.