Kerinduan KittyQueeny

July 17, 2014

Salam .
Ya allah malasnya  nak buka blog sekarang ni. even ada free time pon, tak mau lagi buka blog. hehe.
tapi akhirnya mengalah jugak, sebab nak check earning nuffnang punya pasal mesti klik nuff di blog sendiri untuk terus direct ke website nuffnang (dah memang habit)

masa buka dashboard tu,ternampak KittyQueeny blog, tiba-tiba rasa nak jenguk-jenguk sekejap hasil seni lama.


bila dah buka blogshop sendiri tu, mulalah rindu-rindu, kan best kalau orang still pakai pandora, boleh jual-jual lagi . ;( bila tengok balik bisnes dulu , wah , i put a lot of effort lol

sekarang ni sangatlah jobless, no bussiness running . boringnya kehidupan . aku tengah memikirkan apa bisnes yang tengah top sekarang yang boleh dibuat bisnes, kalau buat bisnes , nak jalan je taknak rugi. haha.

bisnes mana takpenah rugi , at the end banyak-banyak items semua lempar je ;( kisah benar kehidupan :(
by the way, aku penah terpikir nak beli tangkai keychain tu and letak brass plated charms aku yang banyak-banyak lebih tu then kasik ke anak-anak yatim(since my college byk menganjurkan event ke rumah anak yatim)... tapi dok tahu la menjadi ke x. suka kah mereka akan keychain-keychain ni ?

emmm . takpeah melaramlah duit mara kejap . nasib baiklah ada supply duit bulan-bulan , takda bisnes pon , takla rasa sangat .

Short update :D Belanja gambar satu ^__________^


selepas makan ,lepak di MBI

2 comments

  1. Semua pemberian akak2 kolej/universiti bg kat anak2 yatim. Semua diorg suke. Sbb ana sendiri jage anak yatim. Kalau ade yg bg diorg rantai. Diorg syg je nak bukak wpun time mandi je pun. Ana suruh bukak, nangis2 tanak bukak. Huhu

    ReplyDelete
  2. yeke ana .. lega hati dengar ana cerita ni . mesti dorang hargai sangat kan . hati ni rasa lagi senang bila pikir ada org suka . insyallah one day anis akan usahakan untuk bg jugak :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.