Selamat Tinggal dan Selamat Datang

June 12, 2014

Hi.
I'm switching the blog today :D
Switching to what ?

Switch to inactive blog where the owner of this blog would infrequently writing blog posts .
It is because my day of success has arrived !

I hate to say that I have to start study for Year 2 , but whatever I have to do, life must go on .
Wait a second.

Year 2 ?
I do not realize these one month and a week holidays was a break for me to prepare mentally and physically for more challenges year.
I also do not realize I would become Year 2 student in just few days.

Happy !

Disebabkan selalu cakap dekat diri sendiri nak appreciate every little things in life so I must prepare something for this back to school session.

Untuk kelihatan lebih semangat aku telah melengkapkan alat-alat tulis aku walaupun hanyalah recycle apa yang ada . and tak lupa jugak untuk basuh pencil case yang penuh dengan al bagai kotoran dan kuman itu.

Bukan alat-alat tulis sahaja kena nampak baru , orang empunya diri juga haruslah kelihatan baru : )
Kalau sebelum ni aku dekat rumah tak jaga muka lansung , start from today I have to start take care all of that beauty stuff. Bukan ape, untuk kelihatan lebih semangat for first day .hihi

Hmm outfit untuk hari pertama mestilah kena baru kan , baru seronok .So masa tengah taip entry ni terus terpikir nak ajak mak shopping,alang-alang gaji baru masuk je kan,jom kita berjimbaaaa. yeay !

Hasrat cumalah nak beli beberapa helai T-shirt, tp terlajakkk laris pulak pacific dekat Alot Star tu. Sale bukan main lagi . Wanita kalau tak shopping sakan memang bukan wanita lah tu.Emaknya juga tak kalah shopping macam-macam . 

I am very amused and happy while browsing few t shirts bcoz I got everything I want. ahakssss. 

but yet worry much ,kalau habiskan gaji sebulan ni,esok hari mak bapak aku nak makan apa,.

Here are some hauls for today's shopping. 
T Shirt from Voir,Hush Puppies
Jeans from BUM Equipment
Shoes from Colorist
and etc 
all treated by my mom,.oh heaven !
I LOVE YOU MOMMYYYYY (sambil hug ibu) . so much ! 

Selalunya kalau nak start benda baru mesti ada resolution kan .
Cakap pasal resolution, kawan-kawan aku dekat whatsapp amboi tak kalah semua nak berubah, bertekad, no more laqha laqha. syabas kawan-kawan,syabas !

hmm aku je yang tak sedar diri lagi tau. 
aku masih di alam cuti, 
masih ;( 
dalam otak ni dok rancang balik ipoh nanti nak main laser tag,nak tengok maleficent(29MAY2014),nak g Gua Tempurung,nak g Sunway Lagoon,nak g KL. weeeeeeeeeeeeeeeeee. 

sangat sangat sangat sangat sangat teruk, nak berseronok ja aku tahu. 
Maybe I was too confident feeling like I'm on the moon with my last year result. 
Oh Anis , that was just your 'rezeki' .

Do you think you really deserve that?
But anyhow, 

I will do what is the best for myself.
Just for myself not for anyone. 
not to forget for my parents,family and rakyat jelata.
So this is my resolution for this year 2.



entry draft . publish je even after 2 minggu kiki

3 comments

  1. HI! 안녕하세요! We are Twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭오세요~
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. haa...chaiyok2. Perkakas semua dah segar. Semoga minda pun segar untuk berdepan dengan pape yang bakal mendatang. Berusaha! :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.