Masalah dashboard satu entry je muncul ?

June 25, 2014



Assalamualaikum , korang hadapi masalah yang sama dengan saya kan ? kan ,, kena buka dashboard setiap satu jam untuk aca entry baru dari rakan blogger yang berlainan .'

dihnyaaa .. lepas satu, satu ,
mungkin pihak blogger tengah buat maintenance kot.

mula-mula ingatkan aku sorang je yang mengalami masalah yang teruk gila nak blogwalking , leave comment n etcetra. tapi bila jenjalan ke blog orang lain . most of the bloggers ada masalah yang sama .

solution sekarang ,
 buka blog yang ada banyak bloglist and terjah je blog yang baru update .

take time sikit lah .. sian x ?

tapi jangan risau ,. ada banyak kelebihan tau ,.
kita bukan mengecilkan circle friends kita tapi kalau kita terjah blog-blog kat bloglist actually kita boleh kenal  lagi banyak jenis blog . new friend, new reader . seronok kan ? haha ., nak sedapkan hati . k byeeee .

7 comments

  1. laaa...patut la dik!YM ingatkn server YM yang problem..hihi
    BTW,salam kenal dari YM.. :)

    ReplyDelete
  2. Akak face problem kat dashboard ni dah 2 hari... :)

    ReplyDelete
  3. Ana punye dah oke la. Yeayy..hehe..Nys punye cemane? Oke tak?

    ReplyDelete
  4. I got the same problem, but it seems to be fixed now. :D

    ReplyDelete
  5. Samalah kita. Tapi tadi dah ok, lepas ni boleh blogwalking selalu

    ReplyDelete
  6. a'ahh ingatkan saya sorang jee. tapi sekarang dah okay pun ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak. salam ramadhan. sheila baru je mula online semula. tak pasti pula pasal masalah blogspot ni. heee

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.