Nuffnang nak bagi 10 pairs tiket premier ke panggung

May 18, 2014

Assalamualaikum .
Selamat pagi love! Dah lama tak ke panggung ?
Or selalu habiskan duit di panggung?
Any either way , first sekali , korang kena la tengok trailer ni dulu. tengok tau .


Amacam ? tertarik ?
Nak baca sinopsis tak? klik

Kalau berminat nak try luck mana tahu tup tup terpilih untuk watch premiere screening ni, klik sini ye ! anda akan dihantar ke laman web nuffnang.
tapi yang sedihnye untuk yang ada instagram je yang boleh join.
good luck u oll ..

Lots of love,
Anys

3 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.