Gila main game sebab nak menang dua tiket to HelloKittyTOWN !

May 10, 2014

Challenge accepted : 1000 points achieved !
klik kalau nak main gak 


ni lah dia map HELLO KITTY TOWN !




wo wo . macam kepoh je dak . sape tak kepoh doh . hihi .
first nampak contest ni rasa macam oh senang gila kot ,
main game je , top 20 akan dapat prizes . tiket free lak tu weeeee

bila buka leaderboard tengok sape dekat atas sekali, perghhh all chienese meh .
melayu ada dua orang je tu pon bawah-bawah .
yang paling top , currently 20k points .mak aihhhh

ah , ini tak mustahil
tetiba disebabkan pengaruh si Barney dalam how I met ur mother, dalam bilik air,cakap sendiri 'CHALLENGE ACCEPTED ' !

sedangkan takde sesape yang cabar .
aku cabar diri sendiri doh

tak tahu lah , nak dapat 1k ni pon gigih gila .

Insyallah insyallah.
akan aku usaha !!

pasni kalau dapat 10k , aku update lagi ye.
btw contest ni end every wednesday malam .
hmm mcm tak sempat kejar ;(




Post a Comment

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.