Epic Beef Battle by McDonald

May 21, 2014

Salam .

selamat pagi.



Hari ni nak share satu berita gembira daripada Mc Donald .
Haih rugi rugi kalau tak cuba nasib
Mc Donald ada baik hati sangat nak bagi kita semua makan burger free.
aip aip aip ,. tapi mesti ada syarat .
tapi syarat tu kacang nak mampus ,
pejam mata pon boleh .
korang hanya perlu main game yang telah disediakan oleh Mc Donald.




selain tu , kalau korang terer nak mampus, korang boleh menang 4 iphone 5s , 2 MacBook dan satu SAMSUNG TV LCD .

cube lah kawan-kawan !
ni website tu  http://epicbeefbattle.com

Menangi Mary Kay Perfume worth RM118
SHARING IS CARING !

3 comments

  1. Wow! Boleh menang besar ni. Muehehehe

    ReplyDelete
  2. meletop2 hadiah nyee...

    Thanks anis, share psl skincare itu..nyue dh survey2 dan rs nk try la..ehehehe...

    ReplyDelete
  3. wahahaha...dua kali main baru boleh kump 15 biji burger je...

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.