FREEBIES : HEADER TULISAN (can request with your own word)

December 20, 2013

Assalamualaikum . hai selamat pagi semua .
apa khabar ? sihat ke .
hari ni kan tibA kita teringat nuffnang .
nuffnang iklan tuuu . then kita terus log in kita punya account .
and kita check earning laa apa lagi .

alhamdulillah earning ni dah cukup2 3figure . hehe .
so kita rasa happy sangat taw .

contoh header tulisan


and kita ingat kita nak bagi header percuma untuk semua pembaca blog ini .
untung tak untung tak ??
kita rasa majority follower blog kita dari range umo belas belasan kan .
hopefully ada la yang nak header tulisan percuma ni.

kita buat ikhlas taw . kita open untuk sepuluh orang . tak kira how long it takes untuk cukup 10 org kita mesti buat .



korang boleh nak header ke , button ke , assalamualaikum dekat entry ke . pape je la .

tapi dalam bentuk tulisan je taw .

tapi korang boleh je request letak sikit2 benda lain .

contoh ,
saya nak header
 tulis : JUST ANOTHER DAY IN THE LIFE OF  A PRINCESS (all black in color)
nak different font .
and nak add gmbar doodle ni.
http://splashurl.com/kxw9oo7
done !! 



korang boleh je kalau nak tulis nama korang je ke ..
apa-apa je la yang korang suka .  ;D okay ?

so after siap saya akan post dekat blog ye . nanti ^_^

cepat2 tempah sekarang . ! FREEE je ni . tak nak ke ?? :p

11 comments

  1. saya nak ! saya nak !
    saya nak header..
    tulis princess diary (colour pink)
    and nak tambah doodle ni..
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5e5-wVjNMCPg9A8y4cP-PMg_c4EK_ltiqJS-oB2pLc_BgJ_a15g

    thank you :)

    ReplyDelete
  2. Hi, saya sedang mencari sponsor untuk GA saya. Boleh baca di entry ini http://queenamylia.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-untuk-simple-giveaway.html :-)

    ReplyDelete
  3. saya nak header
    tulis : ini cherita saya (kaler pink)
    nak different font.

    TQ. ^__^

    ReplyDelete
  4. Request kat sini ke? Hee. :D

    Saya nak request header.
    Tajuk : VINTAGE .
    Description : Aku bukan gadis tipikal
    Tulisan lain-lain. Warna hitam
    Width header : free size. Hehe. Tak kesahlah.
    Thanks. :D

    ReplyDelete
  5. saya nak button
    tulis : Facebook ( maroon )
    nak gemuk2 font .
    and nak add gmbar hello kitty yg comel

    ReplyDelete
  6. Kakak! saya nak header nama saya boleh tak?
    tulis ; Farah Shasha
    font nak yg comel comel. warna yg sesuai dengan blog saya >.< can? hehe.

    ReplyDelete
  7. hye awak semua . nanti dh siap i let u all know yaaa :D

    ReplyDelete
  8. Tolong promo cerita sy boleh tak akak ? Please. This is the link :
    http://www.wattpad.com/32135817-they-are-my-brothers

    ReplyDelete
  9. Singgah sini ! Wooww, boleh lagi ke saya nak minta sis tolong buatkan ni? hee, kalau boleh ni details nya :)

    Tulis : Welcome to the 'Ilusi' world.
    theilusi.blogspot.com (all in black colour)
    Nk font yg sesuai dgn blog saya ^^
    nk add doodle bunga ke, tak kisahlah. akak decorate lh mcm mna . hehe thank you sweetie ! :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.