♔ End of Module Assesment + Taman Dr Seenivasagam

September 7, 2013

Salam .. dah lama tak mengupdate blog . biasalah busy . apa yang buat aku update ni pon maybe sebab dh habis exam module first kot .excited je lebih sedangkan isnin ni ada kelas macam biasa balik . ;'( tak pe bersemangat anis . you can do it !!


Baru aku perasan sebenarnya medic ni best sangat . you boleh explore apa yang orang lain tak boleh . kononnya macam scientist la kan .hmm best best pon exam tak seberapa . tapi still bersyukur alhamdulillah , rasa mcam boleh jawab jugak la than tak sempat ke tinggal kosong ke menangis ke pas exam (penah experience kot ) . bersyukur sangat. semoga Allah lembutkan hati para pemeriksa and dapat result yang bagus .Aminn ..  but this is just a beginning and just assesment kot and......... just bawak 3%  ke final .  ;p

.tak de motip sangat pon update ini . hanya nak berkongsi gambar supaya tak penuh dalam fon ;P ekkk whatsoever .

so last weekend , hari sabtu .. Merdeka Day . kitorang ada QC . QC stand for Quranic Circle which means ada senior yang akan guide kitorang . QC ni sangat fun . tak de lah serious sangat , Akak2 yang handle kitorang suka je bawak kitorang jalan2 ,. tapi Tafsir Al Quran dalam tangan la . Suka je aku sebab ada yang mengingati supaya aku tak terbabas dari track yang betul . Dan dipendekkan cerita last weekend kitorang pergi  ........ >>>>>    Jeng jeng jeng ..   <<<<<   

""""" Taman DR Seenivasagam  ! """""
dah doctor to be kan , rugi lah kalau tak pergi taman ni ;')



so this is the welcome view at Taman Dr Seenivasagam . Taman ni tepi jalan tau . lebih kurang macam tepi highway . first tengok maca, tak de pape pon .. macam ada padang and pokok je ha . ok la sebab sejuk mata memandang hijau hijauan gituuuee .

TAPI ! pas lepas ja gerbang selamat datang ni , FUlamak .. pengantin .!  eh sana pon ada pengantin , sana lagi ! wkwkwkw . . nampak tak di situ , . kalau tak nampak lagi . meh nak tunjuk ;P tunjuk gmbar sendiri ada la :P kalau nak extra , sila lah ke google ye .kbye


 ada kura - kura wak .
 Taman Jepun.
 kononnya taknah tengok pokok buluh
 baru pas membakar lemak
 inside taman jepun


 camwhore.muhehehe
Assalamualaikum 

4 comments

  1. jom join my 1st GA! http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..:)

    salam jumaat dik, saya singgah di sini.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.