try lagi

June 6, 2013

ya allah , knpa ni blogger.com !!!!!!! mula mula macam tak kisah kalau setakat bloglist tak terupdate . ni kan kalau aku update blog tak naik kat dashboard ni apa hal . dah 2 bulan dah . blogger.com tak ambil tindakan kaaaaaaa . aku nak contact dorang pon tak tahu camane .. send feedback no response pon .. ;( ya allah tolong laaa ........... hmm nasib la ada sorang blogger ni sanggup membantu ,. but still no jalan keluar . keluar2 sgt takyah la update papa pasni dah update pon bukannya reader lain tahu . follower tinggal follower . dah la aku ni jenis malas nak ping entry . harapkan dashboard blogger.com je ;(

patut la pageview makin sikit . baru notice ;(

6 comments

  1. eh blog tak naik kat dashboard ?

    ReplyDelete
  2. dah check rss feed? or lagging? sbb penah jadik tapi sebab line lagg

    ReplyDelete
  3. Cuba test .. rasanya dah update .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  4. naik je entri blog awak kat dashboard... hehehe.. dulu pun sy ada masalah mcm ni jgk.. bertahun2.. skg dh ok.. alhamdullilah... jom join giveaway wani.. xperlu buat entri pun :)

    ReplyDelete
  5. dear, jmput join ga hello kitty sy..
    leh tambah ramai kenalan.. http://belogzeera.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.