Perlu ke update selalu? perlu ke marah customer?

March 10, 2013

Timbul satu topic pulak sebelum tidur, mentang-mentang la ada internet ..em perlu ke update selalu ? kalau dah pembaca setia tu tak kot kan .? macam fatin liyana, hanis zalikha, sebulan 2 kali je update, beriban je traffic. eh ? masalah aku ni FL ke , HN ke ? takkkk ... Lol sendiri tanya sendiri jawab .

In my humble opinion , i do think that yes , we should update blog sekerap yang mungkin untuk people get know our blog by at least ,ada jugak makhluk yang  baca satu dua post .. yeke ? apa pentingnya reader dengan post yang ada ?
nahhh , sekarang ini anda harus memikirkan apa kehendak anda . traffic tinggi ? kepuasan diri ? bukan traffic , bukann kepuasan so ?  tiada kehendak .. . hm boleh blah ye.

Lol sendiri tanya sendiri jawab . again# (Perlu ke update selalu?)

Actually it was an awful incident this evening, where me n my friends went out for many reasons . Pendekkan nak beli makanan , barang and etcetera. Bayangkan pukul 2 merayau-rayau tengah panas , bapak lah panas kan . Jumpa lah ais blended yang  tak berapa nak blended(geram punya pasai) .
Wa yang tengah hot tengah2 hot matahari tu memang lah tak tahan tengok aisss blended yang boleh menyejukkan tekuk ni ..

Satu chocolate ice blended telah ditempah 15 minit yang lalu . Bila patah balik dekat kedai tu . hok aloh , tak siap lagi .kitorang semua dah nak balik , penat . then aku cakap la aku nak cancel . but i did not say .kak , cancel k , chaww~ no ya . i wait for her agreement . well kalau dah buat tu cakap laa . dik , dah buat dah ni , jap eh.  tak salah kan ?

tak tahu la dia sengaja atau x , dia senyum dan angguk . kitorang pon beredarlah dari situ ,. setapak dua daari gerai tu dengarlah bunyi2 tidak enak . puih puih. bukan .,nccnuefbvbhrenjdchd.

I just make myself as a deaf person at the moment . Well , slight insulted actually .
But we as customers have right . ! Those who cannot give full responsibities toward their job , please quit ,.Apa-apa pon , sekiranya salah di pihak aku , aku harap Allah ampunkan dosa aku. tetapi sekiranya salah di pihak mereka , semoga allah memberi mereka hidayah dan mengampun dosa mereka juga . :)


apa keheee la yang aku bicarakan benda ni ?S.E.L.A.M.A.T  MALAM ..

well lovelies , wait for my jewelleries ya ! 
Ehm sekiranya ada yang sudi bagi pendapat , which one would you prefer, bracelets?necklaces? or earrings?
Gogigunyte !  Jangan lupa basuh kaki dan baca doa tidur :D 

15 comments

  1. kalau customer dah order, if payment pun dah buat. she need buat juga, even customer tu p shopping ke. sebab kalau dah dia amik mudah. customer mana nak stay tunggu melangut depan dia. hohoho ehh ss pula yang marah :)

    ReplyDelete
  2. Ishhh, sabar je la kak. Saya pernah kena jugak. Dah la lambat pastu marah pulakk. What the?

    Em pendapat eh? Prefer bracelet :)

    ReplyDelete
  3. Ade je owner kdai buat muke ketat n x mesra pelanggan. Klw dah gtu rupenye mmg rasr serik nk dtg lg kan....

    Jemput singgah blog sy... :)

    ReplyDelete
  4. wuihhhh... terasa geram jugak ni...

    cubit paha kiri paha kanan terasa.

    ReplyDelete
  5. memang nak kena maki orang jual ice blended tu . haha .
    btw jual la rings and bracelet . hehehe

    ReplyDelete
  6. pejamkan mata dan lemparkan senyuman..hehehe :)

    lama tak ke sini kan..hehehe

    ReplyDelete
  7. hehehe..mmg pun ada kadang-kdang tu rasa nk sound je..sabor jelah

    ReplyDelete
  8. salam, saya tag awak

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1-giveaway-by-ara-craft.html

    ReplyDelete
  9. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  10. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

    http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

    ---> ^_^

    ReplyDelete
  12. jemput join GA ni http://missikushi.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html :)

    ReplyDelete
  13. no. 5643

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ain update hanya untuk kepuasan diri..untuk traffic? errk..tak pernah kisah pun sebab blog just for fun..ain pernah jadi situasi camtu..setengah jam kot tunggu beli cool blog..pastu marah2 ain cakap sbb byk customer..dia yang buat keje lembab..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.