My classmates

February 2, 2013

Assalamualaikum pembuka bicara ;D
Ade rindueeee ? eyeks .

Sekarang ni nak blogging macam2 benda yang menghalang .
Nampak kejelesan disitu ..
Antaranya masa yang begitu singkat , lepas tu malas , then rasa macam membazir masa(ish2)
last but not least xde event pon nak dicerita plus tak reti pulak nak cerita panjang2 .
kalau cerita pon ada kah orang nak baca? tett

omnomnom . kisah kali ini menceritakan classmates baruku setelah menamatkan pengajian di smk .
Kitorang satu kelas 18 orang je . lelaki 6 orang .
perempuan in the list


tsam,jaja,wani,fira,nisha,azwa,ahsha,atin,ellina,biha,ima and me :D
cukup 12 orang .

yang bestnye we all sehati & sejiwa . ada je activiti kitorang buat untuk merapatkan ukhwah ;)
antaranya keluar makan sama2 , keluar main bowling sama2 , and khamis lepas kitorang ada bbq sama2 . yeaay .



awal2 pagi sementara tunggu kelas bermula 
 in lecture hall !
terserlah ketembaman si tudung oren ;p
whuuuuaaaa !

 bakar ayam sesama. . 

saya tukang buat cocktail ! 

oho. of course ianya menjadi lebih sedap dengan bantuan kasih sayang n sifat saling tolong menlong antara kitorang menambah kenikmatan cuisine on that day .
ada banyak sangat makanan sampai tak habis . 
i like ima black pepper sauce . hot and spicy ! :D



7 comments

  1. aduh, lapar pulak rasa perut nie..hehe tp bagus lah sbb sume baek2, xde geng2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu , alhamdulillah xde geng2 ,, hee

      Delete
  2. Hi guys .. minat drawing atau seni lukis ? Feel free to visit my page at this link and click ' like ' if u like my art and items , TQ
    http://www.facebook.com/Amerakat

    ReplyDelete
  3. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. seronok kan ada kawan baru pulak after sekolah. :)

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.