Perhatian pelajar tingkatan 4 dan 5

December 29, 2012

Assalamualaikum ye adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan SPM tak lama lagi .. 
tambah2 adik-adik yang ada beberapa lagi nak masuk tingkatan 5 . Mesti penuh keazaman kan nak gapai impian , dapat straight A n masuk Universiti bagus-bagus . Ha ! buku dah beli belom ? Buku math , add math , agama , sejarah , semua dah beli belom ? ha ! cakap pasal sejarah , me ada nak kasi nota sejarah dekat sapa-sapa yang berminat . 


Al maklumlah , dah tak belajar dah benda alah ni , so why not passing2 je . Ilmu harus dikongsi :)
Baiknye niat saya .. huehue . 


Apa kelebihan nota ini ?
Seingat saya, nota ni mudah untuk mencari jawapan. ye betul,.
Nota ini berbentuk point yang ringkas tapi padat
sangat membantu weh , tak percaya tunggu dekat spm nanti.
kalau lemah bahagian essay, nota inilah jawapannya 
dulu nota saya untuk sejarah hanyalah nota ini dan juga text book.

menarik kan ?

ok tebal kan. untuk dua tahun ye . nota ini pastinya ada defect sedikit sebanyak. 
antaranya ada bahagian2 yang telah saya highlight dulu & nota ni mmg saya tak binding , punya la malas . saya orang first guna , anda mestilah orang kedua . lepas ni passing2 lagi utk adik-adik lain.

Well untuk harga pula , cuma RM5 + postage .
Insyallah , adik-adik takkan menyesal . lagipun berapalah sangatlah RM5+postage untuk ilmu yang bisa mungkin suatu masa mencerahkan future anda , siapa tahu ? ewah , indon

That's all from meh , 
sapa2 je yang berminat , you can pm me at my page 
bear in mind RM5+ rm postage ye .

10 comments

  1. skrang ni dah ada paper 3 utk sejarah (: hihi..dah bertambah kemajuaanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh , untuk meringan beban pelajar kot , huhu

      Delete
  2. nice entri n sweet blog..folo me back

    http://hotmasakini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    erm kak, ade nota utk form 4 sekali tak? macam berminat lah . hihhi :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. setakat belum ada yang mmbuat pembayaran , insyallah sempat ..

      Delete
  5. Wahh.. Rasa takowt sangat bila baca entri ni.. Ed form 4 , tahun depan form 5 then SPM.. Haih , dah la lemah sejarah . Paling tinggi score pun B jer.. Tapi , syukur dengan apa yang kita dapat kan.. Nice sharing akak , keep it up ! *sorry panjang pula comment.. Excited katakan.. Btw , akak comel.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang takut tu boyz.. hehe , yeke , gud luck mehh .. ala sjrh senang je diik , hekeke .. baca komik sjrh , insyallah akan better .
      yes , b boleh jd a kalau spm , huhuh .. haha , xpe . suka komen pnjg2 ni . huu .
      eh , maceh . biasa2 ja .

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.