Buka blog tiba2 didirectkan ke fibox

December 2, 2012


kecut perut bila buka blog , tak sempat habis loading terus didirect ke http://ww2.fibox.ws/?folio=7POYGN0G2 .. ingatkan blog dah kena hack . then terus tukar password .. dalam hati habislah blog aku .. dah la lepas ditanggalkan beberapa lama baru nak lepas rindu .. 

pastu terus remove fibox punya application, alhamdulillah selamat dah blog ..  hmmm , sayang gila kot dekat blog ni even dah lama tak on . penuh dengan story mory suka duka ,.. haish2 .

eh Assalamualaikum kawan2 .. 
Apa khabar ? saya nak khabar dekat semua orang saya baru je habis final exam sem 1 .. dan dianugerahkan cuti 5 minggu, yeppi ... boleh la blogging lagik .. yeayyyy .. bestnyaa .inilah waktu yang ditunggu2kan sepanjang meletihkan badan dan otak di KMKN .. saat yang paling heaven sementara nak tunggu sem 2 . pastu masuk RCMP ! 

cuti 5 minggu jangan diabaikan .. 
ada beberapa benda dalam listing nak buat dalam masa yang agak panjang ni , 
sebenarnya tak la panjang mana :( kan ...

Antara benda yang menjadi pilihan adalah .... drum drum drum..nak improve my english ... 
supaya ada masa depan yang cerah dengan subject bi sem akhir di kmkn . amin.. 

the things which need to be done to achieved my mission during this holiday are ...
  • baca novel Twilight New Moon sampai habis
  • Belajar grammar semula 
  • banyak baca bahan bacaan formal in case in final for writing reports etc .
  • Then buat banyak latihan grammar . fullstop . :D moga2 saya tak malas nak buat semua ni <3

Saya juga nak khabar saya di terangganu sekarang !
Ada research tentang herbs! Walle2 .. nanti gua update cito ganu mari .. wasalam ..

13 comments

  1. yahoo..awak telah kembali..lama saya tunggu awak tau..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi Girl! :)
    I am having my first giveaway. :) You might win awesome COSMETIC ORGANIZERS! ^_^
    I am hoping for your participation. ^_^
    Here is the link: http://thepiinkrouge.blogspot.com/2012/11/novemberrific-giveaway.html
    Thank you so much! God Bless :)

    Much Love!
    -Jan
    http://thepiinkrouge.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ehehee .. semangat study ,,. xsempat nak online . sorry >.<

    ReplyDelete
  4. waaaa kak anyss dah kembali. hehehe. waiting for your next update bout Ganu ^^ haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa lama tak dengar cita adik , . hehehe .. insyallah ada mase nanti akak update . hee :D

      Delete
  5. nak improve bi ehh.. gud luck eh kak.. baca novel twilight sampai hbis. chaiyokk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup haa .. hehe ,thank youu dear .. macam x habis jerr , haha

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.