Raya dah dekat ..

August 10, 2012

Assalamualaikum

Sedar tak sedar dah 21 kita berpuasa .. lagi sembilan hari je nak raya dah .. tak sabarnyaa . rindu time kecik2 dulu bila tengok iklan boboy boy celebrate raya .. sekarang dah besar , tak rasa lagi macam tu . main bunga api dengan adik je .. hari raya xdapat duit syiling lagi .. tak jalan kaki lagi ..haha #

Raya dah dekatt , dah beli baju baru ? kasut baru ? tudung baru ? :p semua nak baru kan ,..anys anys ..


aku ni jarang online2 , balik rumah pon dah potong streamyx tu , selalu bermasalah je ..
berkesempatan dengan ini , aku nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa dah teraweh untuk 10 malam terakhir ini .. semogga kita semua dapat memanfaatkan bulan yang penuh nikmat ni , terutamanya malam2 special gini .. dan aku jugak nak ucap selamat hari raya untuk semua rakan2 blogger . sama ada tua atau muda , sama ada femes atau tidak ,(heheh) jemput datang rumah yeaa raya niii .. 

sory kad raya tak adaaa ... :>
<3 SELAMAT HARI RAYA SEMUA !!

muka burung hantu ^:>^

8 comments

  1. wah..gaya xsbr nk rye,..jgn lupe 10 mlm terakhir..

    ReplyDelete
  2. rindu zaman lari-lari main bunga api :')
    salam lebaran :)

    ReplyDelete
  3. comey apa :) slmt hari raya jg.

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya 'mukaburunghantu'
    Eh eh ?
    - Saya budak kacak , dari blog mithi-motchi dan saya selalu comment merepek-repek .Hihi :>

    ReplyDelete
  5. happy raya ;)

    http://maharajalelap.blogspot.com/

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.