Berbuka tanpa family T_T

July 28, 2012

Assalamualaikum 

Pengumumam2 ,
Kepada sekmu rakan2 blogger titew , titew nak ucap ma ceh coz join titew punya giveaway yaaww . ok sila berlakon muntah yaa sekmu . titew tak sempat check semua lagi .. insyallah akan disemak dari hari ke hari .. al maklumlah tempat daku sekarang tidak punya wifi , ada pon satu bar jek , kena jalan jauh sikit kalau nak online .. kena berusaha la sikit kan , jenis aku yang malas berusaha ni , mimpi je la kalau nak g online selalu ..


Bertepatan dengan isu di atas , hari ni aku ditugaskan oleh rakan-rakanku untuk bersama rakan-rakanku itu buat research pasal sample2 herba untuk kami guna untuk research biology kami .. kitorang pilih tajuk resdung .so can’t wait for that experiment dude . pas ni kalau rajin tangkap gmbar banyak2 tempek dekat blog .. uhuksss ..

So ya friends , aku sekarang di KMKN , KOLEJ MARA KUALA NERANG , sedang melakukan foundation selama 1 tahun ... lepas genap 1 tahun , aku akan berpindah ke RCMP Ipohh .. Insyallah jika pointer ku tinggi serta lepas interview maka jadilah aku pelajar ROYAL COLLEGE MEDICINE PERAK. ..


Aku ni nak berblog , tapi tak tahu nak blog gapo .. nak cerita pasal diri sendiri , tak tahu nak cerita gapo .. cerita berulang ja tiap2 hari kalau aku nak oyak .. paginya bangun sahur , lepas tu tidur semula , bangun mndy, semyang sbuh , siap2 g kelas , balik kelas pukul 2 , and then merelax ja dalam bilik smpai berbuka .. pastu teraweh , sahur semula , betapa hebatnya life aku yang boring ni , dah laa tak leh online .. fuh2 , namun begitu kadang2 tu petang2 keluar jlan2 la jugak sambil cuci mata yee  tengok tumbuhan2 hijau .. :p (eh yeke )


Bulan  Ramadhan ni tak kan nak cuci mata pakai tumbuhan hijau je , mesti lah di bazaar .. 8 hari berpuasa , baru sekali aku menjejakkan kaki ke bazaar .. ah sedih2 .. itu pon hjung minggu bersama-sama kawan2 buru teksi2 yang ada ;>
Here we go !

 nak g bazaar je pon ^_^
dari kiri yana,anys,timah,tiem and my rumet ahsha ..
bagus2 belaka kawan2 aku ni :) kitorang akan bersama 5 years ahead .. siryes tak tipu '_'/


and this is my first time berbuka tnpa family .. ya first time in my life *_^

makanan dibalut demi menjaga kebersihan makanan dari lalat2 yang kelaparan ..
tiap- tiap hari akan turun pukul 6 untuk ambil makanan di kafeteria ..
makanan sikit jekk .. sikit kuih dan nasi sehidang .. terasa kelainan berbuka dgn family , selalu nasi lauk sedap sedapp ehhmmm sedap tak terkata man ! dah tu buatan my mommy yang sentiasa rasanya kena dgn jiwa and taste hakuh .. hukhuk ..

sini je la , sekian .. assalamualaikum :)


 

8 comments

  1. jgn la sedih...yg ptg raya nt boleh balik raya dgn family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikk , sedih... makan tak macam kat rumah T_T nasib la dekat ja dgn rumah , huehue .. orte dear !

      Delete
  2. sabar,, ni lah dugaan sebagai seorang pelajar.. lebih kurang awak sedang berjuang di medan peperangan... apa2pun, selamat berpuasa ye awak... saya minta maaf kalau ada terkasar bahasa atau pun tersalah laku terhadap awk... maafkan saya..

    ReplyDelete
  3. behnya g bazaar bersama kawan-kawan..hehhehehe

    ReplyDelete
  4. serius kt k.nerang? ya allah! taman kak zirah tepi kolej tu ja. tmn sri mas depan smk k.nerang. duduk k.n tak best kn :( hihi btw kak bru pindh sini ikut bpk. kenapa tak stdy kt UM yg pasum tu?

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
    좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.