Wedding Door Gift (behind the scene)

July 13, 2012

 Assalamualaikum ..
 Sekarang ni musim kahwin ya ? banyak pulak yang kahwin .. best jugak nih .. boleh makan free selalu XD

Sehari lepas balik kedah , terus sebok .. bikin itu bikin ini . yang paling teruja nak buat adalah nak tolong kakak aku siapkan teddy bear wedding gift yang ditempah, tak kisah lah wedding ka yassin ceremony ka , akikah ka.. boleh ja buat sebagai hadiah untuk tetamu2 yang hadir ..

Let start with pictures .

Ladies and gentlemen , we're glad to show our Teddy Bear Wedding Door Gift. tadaa !

 

 Banyak je warna-warna yang ada .. warna pallete :D
putih, pink , purple , kuning, biru , hijau .

 
 untuk yang sukakan kecomelanzz di hari perkahwinan , boleh leerr tempah banyak2 kat kitaorang. oppss:D
tempah dekat my sister . i just help her a little bit .. giving ideas and stick the teddy's eyes ..
Comelzz benda ni , kalau aku nak kawin pon mesti aku order dekat kakak aku :)

harga yang ditawarkan sangatlah murah sempena promosi pembukaan :D
tak sampai RM0.70 pon satu teddy bear tu .. seriously .. jom pakat2 order ..
100 pcs teddy bear pon dah cukup rasanya kalau nak bagi dekat vvip .. huk3 .

 belom dijahit ..
 sudah dijahit .. tapi belom dimatakan serta diribenkan ..

 ahakss .. mr teddy dan mrs teddy belom siap lagi .. tapi dah dikotakkan :) hakhak ..

untuk makluman , this teddy can be filled with sweets , chocolates , small cup cakes or even eggs .. depend on our creativity . kalau tak nak letak benda tu, letak je lah sabun ka apa ka kan2 ..
seterusnya distaple di bahagian bawah teddy .
kalau nak order siap dengan gula-gula pon boleh .. 
tapi mestilah extra charge dikenakan untuk gula-gula tersebut ..

this is only teaser .. the teddy is not fully done .. (*ah , ideas accepted)
 insyallah if i am not busy , i will update more after this ..
barang siapa , bakal pengantin , bakal kenduri2 yang berminat , boleh pm saya di fesbuk (klik) untuk quotation harga .. 
Ingat , your wedding only once in your life, so planned it well ! *ada pengecualian disini

ala murah je , meh2 order door gift nih ! ! 

18 comments

  1. Replies
    1. hihi .. comelkan , nnty kawin jemput order . haha

      Delete
  2. hai anyss..baru dapt komen sini..huhu..comel je..nt blehla tempah kat anis ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye tf .. heheh
      thank youu .. aa boleh2 , meh2 tempah ..

      Delete
  3. hai anyss..baru dapt komen sini..huhu..comel je..nt blehla tempah kat anis ek..hehe

    ReplyDelete
  4. ala..bile nk kawen neh?? nk tempah..

    ReplyDelete
  5. comey2 kn...tp lao tmpah agaknye lg cute+sweet=happy n puas aty untk raja sehari yg inginkn kelainan..so tempah cpt2 kt anyss ny...warnakn majlis anda dgn keceriaan dan senyuman tetamu2 anda...!!! :D

    ReplyDelete
  6. comey2 kn...tp lao tmpah agaknye lg comey+sweet=happy n puas aty..raikan majlis anda raja sehari dgn kelainan..*ta der lg yg memuaskn hati kita kn melihat senyuman dan kepuasan para tetamu menerima gift yg so cute ni untuk kenang kenangan dari pengantin..so make sure majlis kalian penuh dgn kecerian dan snyuman yg pnuh gmbira n hpening!!!!!

    ReplyDelete
  7. lawanya....heee...klu kawen nti ley tmpah sini....heee...follow sini ea...

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.