MALAS lagi.. & Freebies Kawaii Delly Header

June 30, 2012


Assalamualaikum  ..Sejak dua menjak ini diri ku begitu malas untuk melakukan apa apa tugasan , sekarang juga aku tengah malas , malas , malas , malas makan , malas mandi , malas bangun , malas malas !! Wahai sikap malas ! pergi lah kau jauh dari hidupku , aku tidak rela sikap malas itu singgah di hidup kerana aku bukan lah seorang pemalas , aku seorang yang tidak malas .. dah la stop baca perkataan malas tu , peratus membuat kalian semua malas adalah sangat tinggi .. dah tu kita tukar perkataan rajin pulak .


Rajin rajin rajin , resapkan aura rajin tu dalam diriku . plisss pliss .. pliss pliss ..
Tapi wahai rerakan , kerana malas itu lah aku mengupdate blog hari ni kerana sekarang ini aku sedang bergoyang kaki tangan dan badan , aku begitu malas untuk bangun , begitu malas untuk menaip perkara yang lebih bagus .. selain dari keluhan malas yang tak dak maknanya ni . :D


eh kawan2 , hari ni saya tukar header la wak .. *nada gedik
semua vector tu ku kreditkan ke coffeecottage,  ..

berbekalkan kerajinan ,saya nak kongsi lah header untuk korang semua . haha . kini dah banyak pilihan header yang boleh anda semua yang sukakan freebies header , namun begitu , saya mahu menambah banyakkan lagi koleksi header free untuk blog yeahh ... background adalah transparent .. width 1000px

saya nama kan kawaii delly header .lol ,

http://1.bp.blogspot.com/-A8JD9KNTi4Y/T-57Txmf2eI/AAAAAAAACag/ro0w4kChIGw/s1600/headeranys1.png



http://4.bp.blogspot.com/-yzPw7GAAdsc/T-561b8YHwI/AAAAAAAACaY/ghEjTOfWw7M/s1600/headeranys.png

sila ambil dengan rasa tidak bersalah dan tempek di mana2 sahaja yang anda mahu ia kelihatan sedap .. .
ciou '><"

12 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.