Thank you Cosmoderm !

May 1, 2012



Assalamualaikum .. akhirnya pada 31April2012 , tamatlah contract saya sebagai jurucakap online cosmoderm ..
terima kasih cosmoderm kerana memberi peluang untuk saya berkhidmat untuk anda !
apa -apa pon always support comoderm !

Pada akhir post, saya nak ingat2kan balik produk Tea Tree Oil Series dari Cosmoderm ..

Produk ini khas untuk kulit berjerawat , berminyak .. overall saya juga sukakan produk ini , terutama toner dan pencuci . fuhh , kulit jarang tumbuh jerawat sekarang you all .. sayang nak tinggal cosmoderm , alhamdullillah it suit wit my skin type . tq2^_^




Tea Tree Oil series ni , ada 3 benda penting , kalau nak cari , tiga ni pon dah cukup untuk kulit yang berjerawat ..


1.Pencuci
2.Toner
3.Krim siang dan malam

maklumat lanjut , layari http://www.mycosmoderm.com

Mudah bukan ? harga juga berpatutan ..Mana boleh dapat ? semestinya di wesite cosmoderm sendiri atau boleh cari di Guardian berhampirana anda .. tp ada certain guardian belom ada , sabor2 la ye ..

Tapi saya rasa , beli on9 lebih jimat ;) ala kos penghantaran RM6 je pon .. duduk depan laptop , tup tup barang sampai. at least sama la mcam minyak kereta nak keluar tu . tapi kepuasan shopping tu lain sikit . hehehhe .. so apa apa pon , itu pendapat saya . pendapat anda pendapat anda lah . *_^

kehkeh . ok.. so till here , any enquiries . boleh terus ke Fan page Cosmoderm , ;) have a happy day without pimples lovelies ! and don't forget to like Cosmoderm Fan page too ! ;) tq !! ;D

13 comments

  1. oo..anyss jurucakap cosmoderm rupanya..patutla..hehe..nampak cam ok ye cosmoderm nie..nanti nak try cari..thanks anyss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. ya.ngeh2 ... a'ahh ,. mmg ok pon yang .. ok TF !
      you're most welcome !

      Delete
  2. nanti ape kata cik adik comel kite ni bukak satu kedai bodyshop?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii . encik clive tak abeh2 puji kite ha , blushing ok .
      haha.
      boleh jugak tu .. suka3 .. hahaha

      Delete
  3. ape dah name akak nih? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=381290785226546&set=a.381290058559952.89906.219178288104464&type=3&theater

    aritu dia ada datang rumah kat kelantan..buat meeting pasal jualan produk aesthetic4skin..hik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh , yeke ..bestnyaa . leh bual2 . hehe
      nama kak tu anys tk tahuuu ^_^

      Delete
  4. patot lah muka awk cantik..jurucakap skincare rupanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ;) mana ada cantik pon ^_^
      cosmoderm yang baik hati hired me . huhhu

      Delete
  5. penah dgr pasal nie.. tp xpenah cube.. hehe

    ReplyDelete
  6. jurucakap ke model cosmoderm? hehe

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.