Tempahan Design Blog Dibuka Sekarang !

May 12, 2012

Dah lama menyepi kot dalam bidang ni , so nak start balik dalam seminggu ni  macam tu la before masuk that Pasum . muahehehe , .. 
so jangka masa design start from besok 13May-20May sahaja.. must be a very busy week  , apa yang specialnya tentang tempahan design kali ni , apa apa jenis rekaan pun hanya lah RM20 !

Apa yang anda dapat dengan RM20 ? 
A new transformation to your blog , 
A new image ,
A new personality , 
and A new spirit of writing ..

What you must know : I prefer an elegance website to be form ..
Sebab sebab i sendiri suka dengan template elegance + cute , dan yang penting kemas .. ;D

Terma dan syarat
Tak boleh rush ! ;) Masa depend dengan permintaan anda .. 
I will work from 3pm-7pm everyday in this week
Template RM20 tidak termasuk custom post,custom sidebar dan banner.
Its open for blogshop or personal blog
 First pay , first serve .. 
Payment through CIMB Bank only ..
Lihat portfolio lepas disini



Apa kebenda custom custom ni , custom post ni kita design sendiri macam mana kita nak , seperti blog ni >KLIK< *ok blog tu saya design sepenuhnya ..
 dan macam sidebar blog tu , bukan custom sidebar , just sidebar biasa2 ja .. 
macam blog i sendiri , i tak buat pon custom sidebar dan post , malas .. hehehhe


Kalau nak jugak custom sidebar dan custom post ni how how ?? 
Ok senang , add ons RM10 each :D Lol .. siap ada add ons lagi ,,.
 Maksudnya kalau nak custom post , tambah RM10 . total RM30 .
Kalau nak custom sidebar tambah RM10 . total RM30 ..
Kalau nak tambah kedua-dua custom post dan custom sidebar , RM40 .. free watermark and one business card *upon request .. tu pon kalau ada business .ngehehehehe ..
Boleh tempah sebarang sticker , watermark, business card juga.
Sticker/banner di atas dijual , warna , text dan gambar boleh ditukar ;D
Harga depend on design . usually RM30 and below ..

As a conclusion , I just nak ambil beberapa order ntuk minggu ni , its limited sebab masa pon tak banyak , i will try harder la untuk banyakkan masa lepas lepas ni dan mungkin akan terus menerus ambil order .. insyallah ..

For futher discussion , you can contact me at my Fan Page >HERE<
Or email me at teddygurl9@yahoo.com with subject Blog Design Order RM20.
so i know you are order RM20 package design .

I will give you my CIMB account number and a form to fill in ;)
What you must remember is first pay first serve :D and
 if you dont like my work , please don't order ;)

24 comments

  1. wah rajin sys ambik order.. ngehngeh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh , hehe . rajin gak laa .. huhuhu ^_^

      Delete
  2. all the best dear kt pasum nnt :)

    ReplyDelete
  3. hai anys, i berminat and i dah pun emel you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye haniraa .. thank youu ^_^ tapi Anys tak dapat ;( can you resend it or just give me your emel ;)

      Delete
    2. wahhh wahhh bagus bagus...heheh

      Delete
    3. apa yang bagus ni mr.clive ? hehe

      Delete
  4. anyss i dah send message on your fanpage :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye haniraa ,
      thank youu ^_^ replied already .. ;D

      Delete
  5. salam


    wah.....rajin2 ...kita rajin nak deco blog sendiri je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ..
      hehe , rajin la jugak sikit2 .. hehe..
      satu kelebihan dapat deco blog sendiri.. ;) huhu

      Delete
  6. anyss, lama tak datang blog anyss. rindu !! hehe
    still rajen cam tuw. mengedit blog . hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahhh , lama hanim tak singgah ,..
      tengok hanim pon jarang update ritu ,, hehe
      rajin sikit ^_^ kui2

      Delete
  7. hebakk anyss nie..suka tengok template anyss buat..cantik..teringin nak buat lawa2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada hebakkk pon TF ,,. hehhe
      biasa2 jeee .. malu lahh .. huhuhu ^_*
      pasti boleh one day :)

      Delete
  8. Berminatlah tlg wat blog i k..nk yg rm40

    ReplyDelete
  9. Nk gak I nk yg rm40.. Lau yg leh ltak comment fb berapa
    Fauzanazlida@me.com

    ReplyDelete
  10. saya nak tukar design template la... masi buka ka lagi ni... please.. huhu

    ReplyDelete
  11. wah murah jer. insyaAllah, nanti nak tmpah kat sini lah

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.