Tempahan Design Blog Dibuka Sekarang !

24 comments
Dah lama menyepi kot dalam bidang ni , so nak start balik dalam seminggu ni  macam tu la before masuk that Pasum . muahehehe , .. 
so jangka masa design start from besok 13May-20May sahaja.. must be a very busy week  , apa yang specialnya tentang tempahan design kali ni , apa apa jenis rekaan pun hanya lah RM20 !

Apa yang anda dapat dengan RM20 ? 
A new transformation to your blog , 
A new image ,
A new personality , 
and A new spirit of writing ..

What you must know : I prefer an elegance website to be form ..
Sebab sebab i sendiri suka dengan template elegance + cute , dan yang penting kemas .. ;D

Terma dan syarat
Tak boleh rush ! ;) Masa depend dengan permintaan anda .. 
I will work from 3pm-7pm everyday in this week
Template RM20 tidak termasuk custom post,custom sidebar dan banner.
Its open for blogshop or personal blog
 First pay , first serve .. 
Payment through CIMB Bank only ..
Lihat portfolio lepas disini



Apa kebenda custom custom ni , custom post ni kita design sendiri macam mana kita nak , seperti blog ni >KLIK< *ok blog tu saya design sepenuhnya ..
 dan macam sidebar blog tu , bukan custom sidebar , just sidebar biasa2 ja .. 
macam blog i sendiri , i tak buat pon custom sidebar dan post , malas .. hehehhe


Kalau nak jugak custom sidebar dan custom post ni how how ?? 
Ok senang , add ons RM10 each :D Lol .. siap ada add ons lagi ,,.
 Maksudnya kalau nak custom post , tambah RM10 . total RM30 .
Kalau nak custom sidebar tambah RM10 . total RM30 ..
Kalau nak tambah kedua-dua custom post dan custom sidebar , RM40 .. free watermark and one business card *upon request .. tu pon kalau ada business .ngehehehehe ..
Boleh tempah sebarang sticker , watermark, business card juga.
Sticker/banner di atas dijual , warna , text dan gambar boleh ditukar ;D
Harga depend on design . usually RM30 and below ..

As a conclusion , I just nak ambil beberapa order ntuk minggu ni , its limited sebab masa pon tak banyak , i will try harder la untuk banyakkan masa lepas lepas ni dan mungkin akan terus menerus ambil order .. insyallah ..

For futher discussion , you can contact me at my Fan Page >HERE<
Or email me at teddygurl9@yahoo.com with subject Blog Design Order RM20.
so i know you are order RM20 package design .

I will give you my CIMB account number and a form to fill in ;)
What you must remember is first pay first serve :D and
 if you dont like my work , please don't order ;)

24 comments

  1. wah rajin sys ambik order.. ngehngeh XD

    ReplyDelete
  2. all the best dear kt pasum nnt :)

    ReplyDelete
  3. hai anys, i berminat and i dah pun emel you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye haniraa .. thank youu ^_^ tapi Anys tak dapat ;( can you resend it or just give me your emel ;)

      Delete
    2. wahhh wahhh bagus bagus...heheh

      Delete
    3. apa yang bagus ni mr.clive ? hehe

      Delete
  4. anyss i dah send message on your fanpage :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye haniraa ,
      thank youu ^_^ replied already .. ;D

      Delete
  5. salam


    wah.....rajin2 ...kita rajin nak deco blog sendiri je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ..
      hehe , rajin la jugak sikit2 .. hehe..
      satu kelebihan dapat deco blog sendiri.. ;) huhu

      Delete
  6. anyss, lama tak datang blog anyss. rindu !! hehe
    still rajen cam tuw. mengedit blog . hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahhh , lama hanim tak singgah ,..
      tengok hanim pon jarang update ritu ,, hehe
      rajin sikit ^_^ kui2

      Delete
  7. hebakk anyss nie..suka tengok template anyss buat..cantik..teringin nak buat lawa2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada hebakkk pon TF ,,. hehhe
      biasa2 jeee .. malu lahh .. huhuhu ^_*
      pasti boleh one day :)

      Delete
  8. Berminatlah tlg wat blog i k..nk yg rm40

    ReplyDelete
  9. Nk gak I nk yg rm40.. Lau yg leh ltak comment fb berapa
    Fauzanazlida@me.com

    ReplyDelete
  10. saya nak tukar design template la... masi buka ka lagi ni... please.. huhu

    ReplyDelete
  11. wah murah jer. insyaAllah, nanti nak tmpah kat sini lah

    ReplyDelete