Nuffnang : 17 BE sebulan

May 10, 2012


Auwwwceceehh .. namanya 17BE tapi semua amount yang aku dapat RM0.25 jeee . ihikkss , jeles dengan orang yang dapat walaupun 1 BE tapi berbelas2 ringgit .. hamooiih , kunci kejayaan apa lah dorang gunaa . ;( tapi even RM0.25 dah bersyukur sangat sangat .. bak kata orang 'lama-lama jadi bukit'

Terima Kasih Nuffnang .. walaupun ala ala kadar ja , tapi rezeki tetap ada .. we will always support nuffnang .. hoyeahhh !! i think nuffnang is the best advertiser in Malaysia .. ada yang dapat , ada yang tidak , semua tu rezeki masing-masing .. I believe 'rezeki'  .. Oh esok saya temuduga MARA untuk ke Ireland .. alhamdullillah lepas untuk permohonan .. orang kata , saya selangkah lagi untuk gapai impian ..

wish meh luck yawhh ^_^ insyallah , i will share the experience with you ..hope it will people those in need  ;)

Cekediss
Berminat dengan Iphone 4s ? must say 'Ya saya minat minat !'

25 comments

  1. bru nk try daftar nuffnang :)

    hope sudi bg tunjuk ajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke .. mesti tak rugi punyaa . hehehe
      insyallah .. tp anys pon biasa2 jee . ;)

      Delete
  2. walaupun sikit janji ade. kau hado ekekekekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha hhaa .. paham2 .. hekeke ..alhamdulillah .. ^_^

      Delete
  3. okla tu..nanti bnyakla kan anyss...insyallah dipermudahkan..gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. April rasanya yang bnyak pon . huhuhu ..
      thank you ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe , banyak er jugak.tp ciput je earning .. huhu

      Delete
  5. wah! dapat pergi ke oversea.. tahniah! :)
    tumpang gembira.. dah lama tak tengok nuffnang. tah ape jadi pn xtau lah.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. eh sama cam anys dulu , jrg tgk nuff ,
      skrg rajin jugak . huhu
      thank youu ^_^ tapi tak tahu lagi , bru nak temuduga .. huhu ;D

      Delete
  6. BE tu ape kak? hehe :D
    erm, gudluck ye interview esok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BE tu buffered earning dik ^_^
      hehe ,, thank youu .. i will try my best :D

      Delete
  7. Wah. BANYAKNYAA! Adik baru sign up awal tahun ni. Alhamdulillah dah RM2.50. Tapi, agak lambat lah BE nak up. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ,,
      wahh , yke , knpa baru ja ? huhu ,
      banyak dah tu , xpa . sikit2 lama2 jd bukit kan . hehehe ;D

      Delete
  8. tak lama kaya la tu.. leh blanje, heh

    gd luck intebiu!

    #da folo!

    ReplyDelete
  9. Wah banyaknya BE.hahah.:P
    Btw,Anys ditag taw.Check this.:P
    http://alhafiez.com/keputusan-top-commentator-contest/

    -alhafiez.com

    ReplyDelete
  10. wah 17 be sebulan..banyak tu.. :DDD
    congrats..:)

    ReplyDelete
  11. BE ke tu?.mcm bukan BE je...tu bukan yg org klik eh?....sebab,if BE,takkan iklan iphone sampai dua kat situ...ne yg org click dear...bukan BE...kalau eca salah,sorry eh....tpi ne rasanya bukan BE.

    ReplyDelete
  12. haha...bukan be tu campaign je tuh..terkejut ak 17be sebulan hehee

    ReplyDelete
  13. hoho...bersyukur laaa...kehkehkehhh

    ReplyDelete
  14. wow....untungla dia.murah rezeki ALLAH bagi.nak sket leh???heheh

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.