Boleh tak letak nuffnang dan dan iklan -iklan lain sekali gus?

April 17, 2012

Assalamualaikum semua ,.
today i want to discuss about advertisers , would you join me and give a few comments ? ;D
ok saya macam konfius jugak ,.. dulu penah baca artikel blogger , which is if we join nuffnang , no other ads except from nuff in our blog ..  dan sekarang saya berdaftar dengan Advertlets .. letak iklan Advertlets and Nuffnang sekali .. Nuff kelihatan merajuk sebab jarang keluar iklan sejak beberapa hari ni , sekejap ada sekejap tidakk .

so macam nak remove Advertlets tapi sayang baru dua hari sign up duit asyik masuk je .. tp sen2 ja r .. jadi lah kan , ;D
tapi sayang dengan Nuffnang sebab duit pon dah de sikit sebanyak leh r beli Prosperity Burger McD .
 
 Dear friends , help me ...
 to senior Nuffnang , did you have any ideas, suggestion or explanationn ?
to junior   Nuffnang , did you have any ideas, suggestion or explanation ?


to Nuffnanger , did you have any ideas, suggestion or explanation ?

ha hamek kau , kalau korang tak jawab jugak , kesian saya kan2 ? ;)
Sebelum tu duit nuff korang ada berapa dah ? huehue , jangan rendah diri sebab saya lgi rendah , blogging since 2010 tp baru bapa hengget ja , hehe ;) kantoi udah ..

Tengok HTC tu macam macho ja kan ? nak ... bila nuffnang nak sponsor HTC sebijik ? (berangan sebenter) tapi amin kan ja la .. Amin ... <---ni tengah promote HTC sponsor iklan terbaru ..  ;)

19 comments

  1. Replies
    1. ihih , mana ada azzey , biasa2 ja .. huhu , tq !

      Delete
  2. Replies
    1. ramai orang cakap muka saya macam dia .. tak la awak , hehe .. xda , serius , mungkin dalam gmbar je kot , hehehe

      Delete
  3. OE dari dulu sampai sekarang masih letak nuffnang jugak.
    tak ada peningkatan lansung sebab nuffnang je yang senang sebab nak letak benda lain tak reti. hehe.
    OE pun sikit jugak. hehe. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. alolo sama la cam anys sikit jugak, hehe ,
      a'ah , memang senang .. setia gn nuff xpe ..hehe

      Delete
  4. dengar dari nuffnang pun macam xleh letak iklan lain. tapi syieda ni dah bertaun dah joint. nuffnang xbagi sen pun. hahahaha
    adakah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesen pun xda ? hehe ,.. xpa2 , lama2 jadi bukit , ngeh2 , sabar2 ... anys tgk org len dah boleh csh out byk kali, jeles gak , huhu

      Delete
  5. bila kita letak iklan dari byk pengiklan dia mcm x best la kan.. tapi rsanya boleh.. nuffnag ada dua jnis.. ahli gliteri n ahli biasa.. klau kita dpat ahli glitteri means kita x join iklan lain and dpat keistimewaan sikit klau kita join iklan lain sama kita cuma ahli biasa dalam nuff.. tu ja..

    tapi sy pun x brp tahu sgt iklan2 ni...kne tnya senior la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ,..mesti nuff tak best kan , hehe
      tp anys still glitteri ,, wah sukanya , hehe ,..
      tu r ,kena tnya diorang laa , mana lah nak singgah blog cikai , ni , huhu .. tq share !

      Delete
  6. haha anys tukar header! comel. haha emy punye nuff lagi ceot je anys! malulah! haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , kenapa gelak ? perli eh ??/ hehe ..
      anys lagi ceot dari emy , hehehe ..malu gak ni , huhu ..
      jgn mara...

      Delete
  7. sy pun rasa macam akak jugak. baru kejap buat advertlets sy dah ada 20sen. hehe. Tp nuffnang dah lama saya buat tau. Tapi tetap O.00. Sadis kak. huhuh ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa ,, huhu ,naik cepat gak kan, .. tp tu laa , dgr2 advertlets susah buat pembayrn kat kita ,,.. hehe ,,xpe2 , nty naik la tu , hehehe

      Delete
  8. ni mesti masyuk ni...biler nak belanja ni,ohhh future doctor?kehkehhkehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh , mana ada masuk , hehe ..
      oiiihh , perli !!!! huhuhu

      Delete
  9. memang mcm irma pon ;) dari dulu lg npk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh ? mana adaaaaa ! hehe ..
      anys tak nmpak macam irma pon la ..
      irma jauh lebih cantik , hehe ;D

      Delete
  10. I dont know sepatah haram, wakakakakak :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.