My wishlist Hello Kitty stuff ミ^・.・^彡

March 14, 2012

Assalamualaikum .. Hello gals 
キタ―――――――(・∀・)―――――――!!

kalau dulu2 memang suka sangat dengan hello kitty , ia sangat comel dengan jiwa budak2 dulu . .. lepas besar panjang sikit, belasan tahun , dah kurang  dengan hello kitty ,.. sebab rasanya hello kitty ni untuk budak2 ja kot .. kan ?? hehe

tapi sekarang betul2 dah berubah , (≧▽≦)
dulu i wonder kenapa budak besar gedabak umur 17,18,19,20,21,22, dan seterusnya masih lagi suka dengan hello kitty ?? kenapa aku tidak?? cehh .. tapi sekarang ..memang addicted gila dengan hello kitty,..cantik sangat sangat sangat !!

cantik tu cantik jugak , harga boleh tahan , bukan calang2 .so kalau boleh, kalau saya ada duit yang cukup ,. saya nak beli benda2 di bawah ..(^(エ)^)


1. Hello kitty leapord design !
meiowuwowow.. !! sumpah comel gila3 , i want this i want this ! harga pon affordable lah jugak kalau dapat discount , muahehehe.
rm68 only , lebih kecil dari Hello Kitty saya, and lebih kreatif . huhu ..
yang ni must get ;P ミ^・.・^彡
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145853888847646&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


2. Hello Kitty pillow
benda yang paling i cari selama ni dan akhirnya ... yeayyy ! dah jumpa ,! alhamdulillah ,.harga quite mahal kot , tp boleh kata affordable lagi , sebab barang hello kitty yang imported memang mahal sikit tapi tak apa janji puas hati .. ;D my mommy pon , bg keizinan untuk beli . can't wait lagi !

 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179630538803314&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

 3.Hello kitty fury box
very nice , tapi saya kurang berminat sebab tak ada cover untuk tutup kotak tu,
Harga rm88 satu kotak ,. kalau 3 kotak rm248
tahap ke-nak-kan tu ,kurang .. but maybe will kalau ada extra money . haha
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174584089307959&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3



4.Hello kitty sweet mirror
cantik ! harga rm28
yang ni must get !ミ^・.・^彡 sebab murah ! hehe..punya la nak kumpul h.k ni
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=141659102600458&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

5. Hello Kitty cosmetic box
harga rm98
fuhh , cun ! memang nak ! tp kaler putih tu menyebabkan saya ragu2 .. sebab cepat kotor , so rasanya postpone dulu yang ni . huhu

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138698782896490&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3


6.Hello kitty dustbin 
actually i tak tahu dustbin tu dijual atau x ..kalau dustbin tu dijual , i want to say , i must get it ! sebab memang tengah cari dustbin sekarang ni , dustbin i dulu , mommy silap buang .. ;( tapi tak apa , boleh beli baru , kan kan kan ?? hehe , harga , dont know .
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158066330959735&set=a.167101896722845.26074.100002691061288&type=3

7.Hello kitty coin purse
harga around rm30
mula2 mmg nak sangat , tp buat apa kan , macam la nak simpan sangat syiling , but mungkin akan beli jugak lepas ni kalau ada extra money.boleh simpan brooch,jewels . hehe



semua ni antara stuff2 yang menarik hati kecil saya ;P vely tiut n ahsem ,. 
seriously ladies , you should get one .  just a little sharing right now. 
will continue soon . bai3 sweeties 
nah gula2 sebab sudi baca wishlist saya ^___^

31 comments

  1. Replies
    1. a'ah kan ? comel ..
      anys suka hello kitty pink lembut than merah terang, huhu .. ;)

      Delete
  2. ha ah la, item2 kat atas nih sume cantik2..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh ,, tengok la sapa yang pilih .. hehe , gurau ja erma , tak sempat lagi nak balas jejak2 korang semua , thanks keep coming ..

      Delete
  3. Kelly minat Hello Kitty jgak! Jenguklah post baru Kelly, ad post mengenai Hello Kitty jgak! ^_^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh , kita sama .. huhu .. ok i will .. etude !!! yeay , huhu

      Delete
  4. comel2 semuanya.. adik scha suke sangat la hello kitty ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhuuhu .. a'ah , kan2? kita geng , yeayy ,,,

      Delete
  5. comel kucing nieh kan . haha .
    enphone hello kitty pown comell sangatt22 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ,.. comel kan2 ?earphone pon cantik ,,.dan comel itu pasti , huhu

      Delete
  6. haha adoi...hello kitty fanatic betol laa u ni!haha XD

    ni manaaa lamaaa xnampak ni? =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha .. fanatic jugak la kan , huhu ..
      tu lah , mana i lama tak nmpak . huhu , belum semangat lagi ni ..hee :D

      Delete
    2. hi hi! sooo macam mana hari khamis ni tadi?setailo? XD

      Delete
    3. hi hi .. so khamis kelmarin , boleh la , stress pon ada sebb pengurusan hadiah kecoh ..

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha . u ada hello kitty ? hhehe , bak sini satu ..

      Delete
  8. lawa laa :D saya ade beg duit hello kitty yang macam last skali tu. tpi bukan untuk coins la. hehe ^^

    ReplyDelete
  9. Kemahuan dan kehendak.. Dua perkara berbeda.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ,make me confuse ni .. berbeda kat mana ?please explain , noob lgi , hehe

      Delete
  10. jadi bantal peluk pun ok jugak hello kitty ni...haha~

    ReplyDelete
  11. ai masih minat hello kitty tegar walaupun dah nak beranak 1..hahahhaha..dustbin tu ada je jual la....nak beli ke?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.