2012 | For Those Contact Lens Fan > RM5.50 -7 sahaja (つ∀`)

March 15, 2012

Assalamualaikum and hello ! :D I usually update blog now .. because if i skipped one day , i'll skipped more days coming , . pretty sure :D No !! I don't want .. p(・∩・)q

Today i gonna share you contact lenses which is very cheap and it is wholesale prices same quality as the other same brand lens ! i am quite sure with this .. :) 
I am very please to share because i gonna grab it too ! whuaa3 , this offer doesn't stay longer .. after this you won't get this price anymore ,. the cheaper will be rm10 + postage rm6 . ;O ohmo , 
Cepat2 kita book .. ok tengah influence korang ni ,.sila terpengaruh ( 尸ー゚)尸

Lens pertama yang menjadi pilihan saya adalah .... drum roll plishhee.. (゚(゚(゚(゚Д゚)!

 Princess Mimi Sesame Gray ! 
i memang tengah cari lens ni , oleh sebab sangat laku so selalunya di kebanyakan online shop dah sold out .. so dah ada offer ni , i will grab it fast la !

(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Gray and Pink


Lens yang kedua yang menjadi tarikan , weehuu ...
Super Barbie Puffy
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Green

Lens yang ke tiga adalah 
 Super Barbie Clovis
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Brown

Dan Lens yang ke terakhir adalah 
Barbie Galip
(ᵔᴥᵔ) Warna pilihan : Violet



Fuuoooyooh ,,. banyak gila *kot* kalau ada duit lah kan , nak grab semua ! 5 x rm7 equal to RM35 postage RM10 .. so cheapp ... this pre order only valid from 13/3 hingga 3/4 2012 sahaja ;D which bulan empat nu baru dapat .. i am not desperate to use so can wait .. hehe .. so till here my sharing tonight , hope help those love online shopping ;)



Where to get ?
Sini sini sini (つ∀`)

details lebih lanjut you all cari situ la ekh .:>

Lepas habis batch nie, insyallah i will share you another batch cheap contact lens .. oke dah , besok datang lagi .. bai bai and good night everyone ..  ヾ(´^ω^)ノ♪


Update !
tu alamat album pre-order,rasanya korang tak boleh buka sebab korang tak friend lagi dengan dia , hehe
ni their profile link
http://www.facebook.com/annspearsldsfshionhouse
and kalau rasa malas nak add
here their fan page link
http://www.facebook.com/BabesGotStyle

35 comments

  1. Replies
    1. unfriend lagi letew , hehe ..
      buka fan page dorang k3?
      http://www.facebook.com/BabesGotStyle

      Delete
  2. Kak ! tak boleh bukak pun link tuh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka link ni yunk ;P
      http://www.facebook.com/BabesGotStyle huhu

      Delete
  3. menarik nie..cantik..harga pon ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ..harga tu mmg xlepas fatiema , jom beli , hehe

      Delete
  4. menarik nie..cantik..harga pon ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ..harga tu mmg xlepas fatiema , jom beli , hehe

      Delete
  5. Sume lens tu cute :D tapi kenapa sy tak boleh bukak link tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehe ,, ada lens hello kitty lagi kiut tahu ,, huhu .
      xleh buka ,mungkin owner private only friend can see .. so buka fan page dorang k ?
      http://www.facebook.com/BabesGotStyle

      Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/03/contact-lens-rm550-7-sahaja.html#ixzz1pFjoK14h

      Delete
  6. dalam banyak2 benda, benda nih la paling takot nak dipakai..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , takut macam mana tu sayang ? huhu
      takut waktu nak pakai or takut sebab murah? hehe

      Delete
  7. bukan ke x boleh pakai lens kaler2 utk tujuan kecantikan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu anys tak berapa pndai la ,, in case anys pakai bukan untuk kecantikan semata2, saya rabun .. hehe , tutup muka >< tp mmg boleh pakai spek .. no komen la wak .. kena tnya yang lebih pakar .thanks

      Delete
  8. ala..sy tak pandai + tak berani lah nak pakai..ritu penah la beli satu lepas tu buang macam tu aje sebab x berani nak pakai..sob, sob,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , erma buat nys engat masa awal2 masa pakai dulu , sangat2 susah nak masuk mata , jatuh atas lantai , fuh perkara biasa smpai dah buang lens tu sebab tak berani lg , bakteria , hehe .. tp practice make perfect .. ;D

      Delete
  9. ehh mmg betoi pun anyss, kalo kita update blog hari-2, mmg hari-2 nak update, kalo lma jadi mlas cm fyqa jgk, hahah.
    Btw fyqa dah lma ta beli contact lens. teringin plak. tapi tuu la na pkai, na jga air dia tuu plak mlas. so overall nas afiqah mmg pemalas, hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. ha . ha , betol ! setuju , hihi .. kalau bab nak jaga anys pon malas .. hehehe ,.. tp anys beli bantal ja guna walaupun air lebih dari masa yang ditetapkan , haha .. anys pon malas , malas nak beli :D kiki

      Delete
  10. Aigoooo.murah gilerrsss...ok click skrg.thanks for sharing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah , murah kan2 ? hehe .. ok welcem hanie ..hehe:D

      Delete
  11. ditag http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  12. Hello do you do smaller moq? Like 30 or 50 pairs? If so what is price in usd with a fast shipping

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.