Rev : Lucky Follower berangka 4444,belum dapat tanding Blogger Lyssa Secret dengan 44444

February 20, 2012

SEE see , nampak memang macam dekat je kan ? sebenarnya jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh gila kedabak , i know her dari kecik lagi taw. <--tipu ,.haha , tapi apa yang penting , i was really admired her hardwork .. mula dari bawah sampai sekarang dah di puncak , rasanya xda yang dpt tanding followers dia . kan3 ? ok back to the main topic ,.

 hari sampai jugak follower saya yang ke 4444 .. walaupun ciput je tak macam korang2 semua , tapi dah syukur sgt nih , ada jugak orang follow cerita2 basi saya . haha . lepas tu tak kurang tak bukan , ada jugak yang follow twitter saya ! haha , sebenarnya saya jarang godek twitter , cuma kadang2 tu leh syok sendiri kat twitter sebab twitter xda like2 bagai , . betul kan ? betul kan ??? :D

dan ini dia ! Dipersembahkan blogger bertuah hari ini adalah .......Cik Kiwi ,




http://cikkiwis.blogspot.com/
Seorang guru beb , bukan calang2 okeh . haha
apa yang best tentang blog cik kiwi ni , dia cerita tentang her own life.. setiap entri mendapat sambutan yang baik taw ! and then kat blog dia ada dua shoutbox , hehe , pilih je nak yang mano . kalau den , hemtam ja dua2 .. apa den kesah ..hekeke .beliau juga ahli Geng Sengal.
 
ceduk gmbar sweet beliau , hehe . sory eh cik kiwi .tp sweet kan ? sweet kan ? huhu

 ENTRY TERBARU BELIAU , >kalau hilang singgit xpe , ni kan RM1700<
amboiii , tak sanggup den !! larikk ,... !!


p/s sebenarnya saya tak tahu nak bagi hadiah apa utk special follower ni, so review blog je la :)keep coming ya cik kiwi ..;)

56 comments

  1. wah, bertuahnya dapat jadi lucky follower.. hihi :D

    ReplyDelete
  2. lorh..sy yg kat sebelah tu.. 4443...hihihi..ok la tu, da masok ribu da...deqla baru 300 lebeh aje...huhuuh...meh la lawat blog deqla pulok.. =)

    ReplyDelete
  3. @amanina
    hehee .. a'ah , nty jadi yang ke 5555 pulak ye , hehehe

    ReplyDelete
  4. @deqla
    hihi , tq folo yang , haha , nape tak tunggu 4444 je ,hihihi ..yeke , ala, sikit2 la ,..lama2 jadi bukit taw , hehe

    ReplyDelete
  5. @mr sepet , mana ada byk sgt pon , hehe , org lain lg byk taw ..

    ReplyDelete
  6. Whoaaa :D

    HADIAH DARI UK! :) http://thelittlefh.blogspot.com/2012/01/giveaway-tahun-baru-ummihaniecom.html

    ReplyDelete
  7. wah bnyk dah follower anys kan :) ehem2 tak nak bnje lucky follower bnje emy jelah..hohoho :p

    ReplyDelete
  8. Untung la . Nora baru 112follower .

    Baru lagyy >.<

    ReplyDelete
  9. @emy
    hehehe , eh3 , boleh3 , meh kedah meh , anys blnja .. hehehe

    ReplyDelete
  10. @budak kurang tinggi , eh mana ada , xpe , slow3 ,.. baru2 dulu anys cmtu gak , hehe

    ReplyDelete
  11. @yana
    thanks yeah , already folo you rite :)

    ReplyDelete
  12. @alya
    hihi , mana da rami pon , huhuh

    ReplyDelete
  13. @zuan
    sapa ? anys gn lyssa ? mmmmg jauhhh , hhehe

    ReplyDelete
  14. hahahaha. dear. malu gila beta. camne nak cakap eh. hahahah. tq bebanyak. thanks review. blog kiwi biasa biasa aje. takde yang best pun. keep in touch naa. :))

    ReplyDelete
  15. ohohho...org femes...setailo nombor tu...4444...hehe

    ReplyDelete
  16. tak lame lagi anyss jadi cam lyssa laa.. hehe :)

    ReplyDelete
  17. @mr .clive
    haha , mana ada femes , huhu

    ReplyDelete
  18. @hanim
    amboi !! jauh melaun tu , haha ,. amin , hahaha ..

    ReplyDelete
  19. cik kiwi ! hehe , udah3 , jgn malu2 sih ,, huhu , tuan puteri kat sini menjalankan tugas je , hehe , ofcozz , keep in touch u touch me , hehe touch n go , hhuhhu

    ReplyDelete
  20. Alaa, tapi fyqa dah folo anyss lama dah :( Kalau tak mesti boleh review blog jugak kan,lalalala

    ReplyDelete
  21. haha , fyqa , pa payah ,. unfollow pastu follow alek , hehehe

    ReplyDelete
  22. 4444 dah cukup banyak sis. tahniah :)

    ReplyDelete
  23. wah tahniah.. bnyka la tu.. aku tak sampai pun seribu hahahahhaha
    blog tak best orng tak suka follow :D

    ReplyDelete
  24. haha thanks for the message.
    jangan risau,biarpun sakit,akan cari masa untuk BW blogger/kawan2 yang menghapdet...hehe :)

    ReplyDelete
  25. hrm.. asya yg ke bape ek ari tu?? ala tak kisah lah.. kalau tak lucky pon..yg penting saya follower wajib anis.. yeahh~ :p

    ReplyDelete
  26. hah!! anys kat kedah! nnt emy dtg kedah betol2 kang kecot perot kang! haha :p

    ReplyDelete
  27. Thanks komen tadi. terharu. Sama mcm ariel ckp. allah ada takpa. hadehh.

    Atudiaa style ap unfolo folo balek? kahkahkah, lawak ngat aih :DD

    Cececece, ad fibox pulak dia, heheh :D

    ReplyDelete
  28. ramainye followers die.. tahniah! hepi blogging.. ^^

    ReplyDelete
  29. @pupel liyana
    hehe , tq dear , ahah , bersyukur gak ni , huhu

    ReplyDelete
  30. abu
    haha , amboiii , mcm blog kite ni best ea , cepuk kang , haha , blog abu siyes best ,. cuma perlu spread lagi :)

    ReplyDelete
  31. @mr clive 'hahaha , amboii , gigih die noh , bertuah org ada kawan mcm mr clive , hikikik .

    ReplyDelete
  32. @asya hihi , selalu nys panggil ashley hihi ,. haha , bagos3 , itu pasti , keep coming , kite exchange , huhu

    ReplyDelete
  33. @emy !! haha , tak kecot perot lahh ! anys belanja mkaaaan angin , ehehhehe

    ReplyDelete
  34. @fyqa ! alo style gapo , dah nak direview ngat kan , yang penting hard work tgu tu , huhuhu .. boleh jadi klon airel la ni , hehe .. haha , fibox utk org tinggal jejak , orang , bukan beruang anon , haaha

    ReplyDelete
  35. @cik nurul ! hehe , thanks dear , huhu , mano ada byk ngat pon , huhu

    ReplyDelete
  36. okeylaa tuu, sy ni tak sampai 200 pun lg,huhu tahniah!! :D

    ReplyDelete
  37. @emilya
    hehe , xpe dear , usaha tgga kejayaan , hehe

    ReplyDelete
  38. bestnya follower ramai. follower saya ade la seciput. sob sob.

    ReplyDelete
  39. @starzieti
    hihi .. ok la biasa je la wak ,, huhu . xpe followers sikit ,yang penting ada pembaca kan3 ?

    ReplyDelete
  40. @starzieti
    hihi .. ok la biasa je la wak ,, huhu . xpe followers sikit ,yang penting ada pembaca kan3 ?

    ReplyDelete
  41. tahniah ! *smbil lri laju2 nk kjar follower die* hihi

    ReplyDelete
  42. tahniah anyss..dah ramai followernye..moga blog nie terus maju ok..jom g pantai sesame..haha

    ReplyDelete
  43. ala, tuan belog pejam aje celik pejam celik, da pon 44444..hehehe =D

    ReplyDelete
  44. cekbolat , haha .kejar .jgn tak kejar ..kite leh maju sesama , huhuhu

    ReplyDelete
  45. tiramisu
    hehe , thanks ! huhu .. jom2 , dah lama tak g pntai

    ReplyDelete
  46. erma
    baru 4444 je laa , bukan 44444 , hihihi . eh maana ada woohh ,. usaha tgga kejayaan , xleh pejam pejam celik hikhhik

    ReplyDelete
  47. wahhh . ap nie . mana aci kene promote sorang . zana nak jugak :P

    tahniah yer followe dah melambak :D

    entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

    ReplyDelete
  48. hee...byk tu...ambil masa jugak nak capai tu..hee~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.