Cream Ajaib : Mistine BB Wonder Cream produk hot ! dari korea !

February 26, 2012

Assalamualaikum .. 
Hello Sweetie weety semua . Hari ni saya nak kongsi banyak sangat benda baik  untuk anda semua terutamanya buat gadis2 di luar sana yang sentiasa menjaga penampilan diri . apa yang anys nak share hari ni pasti bakal mengagumkan anda .. seperti quote yang anys pegang sebelum ni  'never try , never know' .


So  pernah dengar Mistine BB WonderCream
Kalau tak pernah dengar , meh sini anys dengarkan .. hihi , anys suka sangat dengan Mistine BB Cream ni sebab kualitinya memang dijamin ,. ramai yang dah cuba , dan hasilnya memang oooohhhsemm ,,tak tipu .sampai ada yang cakap nak guna produk ni buat selama-lamanya . Hebat kan ?

Mistine BB Wonder Cream,diperbuat daripada Korea diperkaya dengan Vitamin C dan P dan diformulasikan khas untuk mencantikkan,mencerahkan serta melicinkan kulit anda dengan hanya 30 saat.. 

BB Wonder Cream adalah krim muka ajaib yang berasal dari Korea dan telah digunakan dengan meluas di seluruh Asia.Produk yang sangat-sangat terkenal,dengan jumlah pengguna dan testimoni yang sudah tidak terkira banyaknya!


Sebelum anys menceritakan keistimewaan produk ni dengan lebih details , anys rasa anys nak bagi anda semua lihat testimoni terlebih dahulu :) 




 sebelum menggunakan BB cream , muka kelihatan pucat , after lebih berseri dan kurang berminyak

kulit ternyata lebih cerah !
menutup cela,parut jerawat,jeragat !
 
memutihkan wajah , dan memberikan kesan yang lebih kemas

 testimoni fb


"yup saya pon da cuba bb cream nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Memang saya suka dan berkesan krim ni...sebab tu saya order lagi ..."
-Mariani (Likas, Sabah)
"Sangat OK. Rasa macam ringan, so selesa utk dipakai "
-Junn (Seri Kembangan, Selangor)
"yup saya pon da cuba bbc nih..memuaskan...hanya 1 sapuan da nampak kemas mekap kita...amat sesuai utk wanita mcm saya yg xsukakan solekan yg TEBAL!!!"
-Hanie (dari Facebook)
"Sy ske r bb cream"
- Syuhada (dari Facebook)
"opps baru trbaca post2 yg kat bawah owh mmg jual mistine BB WONDER CREAM..ya sy puas hati mmg tu la cream yg sy cari...sy nak beli 2 unit" trus..."
- Nurul (dari Facebook)
"I think it works really well to cover the bare minimum. It'll cover bags, blemishes and any imperfections lightly. It's good for a natural look. I liked it and if I had the chance I would buy again!"
-Anonymous


memang banyak sangat testimoni daripada pengguna Mistine BB Wonder Cream , kalau nak tengok lagi , tunggu anys update di fan page ye ^_^


Akhir sekali , produk ini dijamin berkualiti dan berkesan untuk menutup cela di kulit di samping menjadikan kulit anda glow dan flawless seolah2 tanpa sebarang make up  :) 
Beli satu + free one rice milk soap
Beli TIGA 
 Sebarang pertanyaan tentang Mistine BB Wonder Cream ni, boleh diajukan di fan page anys atau blog ini ;) pembayaran melalui CIMB BANK .tentang harga dan nak beli la kan ,boleh ajukan di sini.

89 comments

  1. dah add you di fb , approved ya :)

    ReplyDelete
  2. promoter kedai tu cuba la suruh akak beli bb cream ni tp akak x bli, beli safi rania gold... ntahlah nak caya pd naluri akak atau testimoni nieh...

    ReplyDelete
  3. mr.clive
    hihi
    amboii , sakan . uhuhu

    ReplyDelete
  4. aimaniman akak , cuba la try BB cream ni .. best result dia , but kalau akak dah selesa dgn rania, teruskan laa , hehe

    ReplyDelete
  5. @cik teddy
    nys dah bgtaw kat blog :)

    ReplyDelete
  6. hmm zuan tak brapa gemar pakai pencuci muka ni.. tp xpe, t try promote kat adik zuan :D

    ReplyDelete
  7. @zuan
    hihi .. yeke ,.kenpa xminat ? perlu minat ! hihi , and then , promote gila2 taw kat adek zuan tu ..huhu

    ReplyDelete
  8. brape ni..?? xhensem bleh jd hensem ek..??

    ReplyDelete
  9. haha ,, sya bgtaw kat blog , boleh2 , tutup liang lahad , heheh , gurua je..

    ReplyDelete
  10. Ehh bb cream nih bole hilangkan parut jerawat tak anyss ? Nak try :) pm fyqa taw .

    ReplyDelete
  11. @fyqa
    kalau kita guna lama2 secara konsisten , boleh ! sebab dia diperkaya dgn vitamin c :) tp apa yang best , masa pakai tu kita dah boleh kurangkan cela ;) flawless gitu

    ReplyDelete
  12. so seorang kaunselor eh yang nasihatkan awak untuk berblogging?setailo setailo.. :D

    ReplyDelete
  13. ehh...komen awak didelete?seriously,xnah delete apa apa komen kot...post yg mana ea?seriously xtau...

    ReplyDelete
  14. hahaha
    patutlah....comment awak tu masuk spam comment la...bangang nyer blogger... >_<

    ReplyDelete
  15. and satu lagi...hahaha...banggang nyer malam ni...yang komen pasal kaunselor tu komen di blog yang salah!wakakakak XD
    sorrry lahhh!

    pasal tu pelik asal awak xpaham pulak!
    kahkahakhh XD

    ReplyDelete
  16. bukan awak lah yang banggang...
    Blogger as in blogger.com...ish ish awak ni...mana sampai ati cakap org bangang bangang ni... :)

    ReplyDelete
  17. ehem.. aku pakai mesti aku jadi cantek kan hahahahahahahahahhaha :)

    ReplyDelete
  18. @mr clive , hihi.. awak2 , sya dah ok dah dgn explaination awak , hihi , slah paham je ni , uhuh

    ReplyDelete
  19. @abu
    haha..cuba lah cuba lah , haha , mesti cantik !!!

    ReplyDelete
  20. boleh lysa comel .. hihi , try jgn tak try .huhu

    ReplyDelete
  21. Wah, hebatlah. Mmg nampak perbezaan :D

    ReplyDelete
  22. salam kunjungan...hehehe tak pernah pakai apa-apa pun kosmetik...

    ReplyDelete
  23. err...sound nice tapi buat masa ni masih setia dengan etude house mineral bb cream.

    kalau nak try nnt beli kat kamu.

    ReplyDelete
  24. @lily
    a'ah ,. mmg best benda ni taw , perbezaan mmg tetap akan ada;)

    ReplyDelete
  25. @santri
    hehe
    ... cubalah , cubalah , hehehe

    ReplyDelete
  26. @hanie
    wahh ! i dah lama nak guna etude housse taw ,, huhu .. ok . nty2 boleh cuba . huhu

    ReplyDelete
  27. betul ke .. nak try jugak laa kalau macam tu .. heheh

    ReplyDelete
  28. hehe , betul la yaya .. try laah , pasti tak menyesal .:)

    ReplyDelete
  29. cik anyss pon pkai product ni eh?hehe

    ReplyDelete
  30. 0wk-2 .. tapi bnde ni ade jual kt mne-2 saje ?

    ReplyDelete
  31. berminat pulak bila tgk hasilnya :)

    ReplyDelete
  32. @cik teddy
    ya , saya guna jugak , baru je guna , hasil best , nnti anys upload gmbo anys :)

    ReplyDelete
  33. @yaya
    ada jual dekat guardian , dekat mall2 , harga pasaran mahal dari hrga anys jual ;)

    ReplyDelete
  34. @liza
    yup ,. cuba lah .. mmg gerenti tak menyesal ..

    ReplyDelete
  35. 0wh yerh kew .. anys jual bape ?

    ReplyDelete
  36. huiyoo..ptot ar awek2 korea cun2...
    ekekeke...
    berapa henggit ni?
    nk rekemen kt bdk2 fb yg x lawa...
    wakakaka

    ReplyDelete
  37. wao cam best (: katne bole dapat meyh ?

    ReplyDelete
  38. mmg best tp aku stick ngan etude lg =)

    ReplyDelete
  39. wah..testimoni semua macam best je..huhuhu..
    tapi, saya baru je beli bbcream skin79 aritu...:(
    nanti bila bbcream sy da abis, nak try la..:D

    ReplyDelete
  40. @ezad
    haha .. yela , lawa kan kan ? haha .. anys nak rekemen kat minda kronik je ni , hehe ..

    ReplyDelete
  41. @tiramisu
    haha , cuba lahh , best3 , hihi

    ReplyDelete
  42. @farina
    mmg best tahu , hihi
    boleh dapatkan kat i je :)

    ReplyDelete
  43. @jue
    wahhh , jue sama mcm hanie arh kiranya , stay with etude , huhu

    ReplyDelete
  44. @cik m
    yeah , best , betul . nnty try hokeh , mesti lekat dgn mistine ni je , huhu ;)

    ReplyDelete
  45. brape rm ney dear?.. rajen niaga :)

    ReplyDelete
  46. brape rm ney dear?.. rajen niaga :)

    ReplyDelete
  47. fan page ? fb eh ? tade lha (: sorry

    ReplyDelete
  48. @hanim
    hehe ,rajin laa , hehe.. dok rumah ja , so nak fromot benda bagus ni sikit ;)

    ReplyDelete
  49. @farina
    yeke , its ok dear .. kalau you nak beli , just email saya ye di teddygurl9@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. heyyyy~
    u changed ur header!

    lawa mata kamu itu...hehe :D

    ReplyDelete
  51. Akak bende ni boleh beli kat mane?berapa ringgit??

    p/s:dah add akak kat fb..but akak x app lagi...hope akk app....

    ReplyDelete
  52. @mr.clive
    haha , gmbo lama , masa sekolah dulu , ihihi

    ReplyDelete
  53. @amirah
    boleh didapati di mall , but anys ada jual kak , dah approved

    ReplyDelete
  54. dear...
    brape jew hrga bb cream neh yew??
    n free with one rice milk soap ryte??
    add i kt fb k??;-)

    ReplyDelete
  55. farah
    yea , free postage n free one rice milk , xleh buka blog farah , xjumpa link , so meet me at my fan page can ?

    ReplyDelete
  56. akak!harga asal die brpe kak?nak kumpul nak beli...klu beli ngan akak..tkut mak ayah tau..hahaha

    ReplyDelete
  57. @amirah
    hehe , ok2 , sis bgtaw kat blog ye ;)

    ReplyDelete
  58. anys..emy nak beli nie..mcm mane? hehe :)

    ReplyDelete
  59. add me at fb http://www.facebook.com/hudakamal94 . i wanna buy this . pm me please.

    ReplyDelete
  60. akak..saya nak tanya berapa ringgit yer?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.