Portfolio : Template order by Cik Puan Bunga

January 13, 2012


assalamualaikum and hello peep , . 
agak memakan masa untuk siapkan template ni ,

 sebab pertama sekali, anys adjust template yang lama , anys agak celaru dengan codingnya , al maklum lah, anys sendiri belom pandai coding tarikh di luar blog . 

second pada mulanya anys guna navigation maps , kena coordinate tempat . alahai , anys tidur jam 3 pagi . sob2 , lepas tu dah susah sangat ,anys buat baru guna navigation ciptaan anys sendiri , hekeke .bila sentuh nav akan cerah, timbul dan godek2 sikit . huu .

dan akhirnya anys berjaya jugak siapkan template untuk Cik Puan Bunga  dengan jayanya beserta comment 'suka' dari Cik Puan Bunga , hehe :) 



cik bunga request blognya bertemakan putih pinkish .
so mainan warna hanya pink dan putih lah , hee . lepas tu anys selitkan sedikit bunga di bahagian footer yang post footer . dan ada dua love comel kelip2 di hujung sidebar  . . wuu ^_^
hehe . saya hanya budak baru belajar :) 



8 comments

  1. sangat cantek laa anyss :) kreatif giler!!

    http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/mari-pakena-nasi-lemak-meletup-di.html

    ReplyDelete
  2. yeke . hehe . thanks hun . anys hias biasa2 je sebab illustrator dah expiry , hehe

    ReplyDelete
  3. cantik lah sis.. huhu.. order jugak boleh?

    ReplyDelete
  4. wahh..cantik sgt :)
    pandai akak buat. hihi

    ReplyDelete
  5. cantik :) ambil tempahan ke? nak tempat template jugak lah.. boleh tak?

    ReplyDelete
  6. @az meeda
    ohoo .thanks .<3 boleh sngat la sayang .

    ReplyDelete
  7. @buzz
    hehe .. thanks buzz . ala cikai2 je anys ni ..huu

    ReplyDelete
  8. @ada
    bolehh saje .. hehe. meh2 tempah , tm anys di fb :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.