Portfolio : Header order by Kak Lina

January 11, 2012





alhamdullillah berjaya siapkan jugak ,. bersyukur sangat sebab rezeki datang bertubi-tubi .. 
kak lina request nak semua gambar yang diberi , gambar family , once anys tengok gambar tu , aww . comelnya baby ! ada twin yang comel lah! , kak lina pun cantik., cantik sangat macam model anys tengok . tapi tak tahu la kak lina ni memang model . hehe ..sesuai dengan husbandnya yang tercinta .. 

kak lina nak letak semua gambar yang diberi , konsep pink in colour .dan letak sikit girl stuff , . so anys design macam ni la .. agak simple sebab gambar dah banyak so tak nak messy2 kan lagi .. kak lina cakap dia nak buat tulisan sendiri for the tagline . so anys biarkan kosong di bahagian bawah tu .

dan berita gembira , kak lina suka dengan header ni , thumbs up ! :)
that's all :) 
semoga rezeki lebih murah :)

15 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.