Not feeling well

January 26, 2012

 Asslamualaikum , hasyumm ! I'm not feeling well today , . having extravaganza flu , cough , kesukaran bernafas ,. so bad ehm . kelmarin outing dengan family , i just bought two new bed sheets ,pink and white in colour . the pinky one ofcourse mine , and the white one for my lovely mother ,*ceh macam aku yang beli .
so hari ni saya rasmi cadar baru dengan perasaan yang super exsaited , tapi sayang badan kurang sihat .


the idea to make over my room . haha !
dah sampai sini nak sambung make over blog customer ,. lololo , waktu mmg limited sekarang .nnti kena marah lagi macam kena dekat cbox ,tak pe , orang buat jahat dengan kite xpe , jangan kita buat jhat dgn dorang ..(:

10 comments

  1. ngee .. cntik lha blik tu kn , comei . pink g smua ..

    ReplyDelete
  2. haihh sama la kak. sy pun dengan selsema, demam . batuk lagi.. hehe, dugaan...

    ReplyDelete
  3. have a good rest ye.
    depan lappy je memang lah. haha

    ReplyDelete
  4. get well soon dear...

    comel sngt bilik dlm gmbr tue kan.bestnye kalau ade biik cenggitu :)

    ReplyDelete
  5. cantik ahhh bilik dlm gamba tuh. colour dinding warna purple sama dah ngan shiema, banyak pink pink nak sama dah. cume perabot shiema warna cokelatt (:

    ReplyDelete
  6. agak2 bila mama blh dpt hadiah yg mama menang dlm End Year Mega Giveaway yer..mcm dh lama tp x dk respon pon..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.