Freebies Header transparent kembali

December 7, 2011

hari ni baik hati sangat nak bagi freebies header ... 
header ni dah pon di transparent n edit cantik2(yeke) . bagi anys dah ok dah . ! 
oh ya . sebelum tu kalau nak ambil bolehh .. tapi tinggalkan secambak terima kasih  yang kiut2 
supaya anys rasa lebih di hargai .lepas ni anys akan buat lagi special 
untuk follower2 anys yang ohsem2 sume .. ,



http://4.bp.blogspot.com/-K1EptGujklE/Tt8LYHHKcPI/AAAAAAAABOU/NSzt0B6mOUQ/s1600/HEADERfromanys.png
*sentuh cursor di header untuk ambil link shining star


nota

header ni seratus peratus hasil tangan anys . kecuali itik yang comel tu . 
malas lukis sendiri. 
anyway lepas ni maybe lukis . hehe .
credit amatlah dihargai . tapi tak wajib pon .



amaran ! 

tidak sesuai untuk blog yang background gelap


UPDATE ! tambahan header



http://3.bp.blogspot.com/-xkSJ8Vq_cAk/Tt8zUgROGQI/AAAAAAAABOc/NHnvXUGWl98/s1600/HEADERfromanys.png

terima kasih kepada supporter anys yang tidak pernah keluar daripd blog gajah ni >,>

Jom Tempah Dolly sendiri
Jom tempah header
Jom Tempah Blog Design

pm anys di efbee >HERE<




52 comments

  1. wan
    putry suka , putry ambil lah :P

    ReplyDelete
  2. comelnye header yg pertama tu.
    yang kedua tu agak brutal. btw, keep ur good work. jeles tgok org yg kreatif sangat nih. hehe ^.^

    ReplyDelete
  3. ezzatie

    hehe .. thxx ya , anys akan cuba :)

    ReplyDelete
  4. atikah

    tengss , hee . header blog kamu pon cantik

    ReplyDelete
  5. atikah

    tengss , hee . header blog kamu pon cantik

    ReplyDelete
  6. khairul
    hehe , tu kan free tu ? huhu

    ReplyDelete
  7. mcm mana nk pm bila anys tk kasi org pm? add pulak mmg tk boleh,too many friends request. bt fb baru utk pm jelah anys,hehe :D tk crowded sgt.

    ReplyDelete
  8. alya

    eh m,, xde la , boleh send message sebelom add .. :) ok , anys try :)

    ReplyDelete
  9. omeyy laa ! saye amik boleh ? hihi :)

    ReplyDelete
  10. comeellll sangad :) nak 1 bole?
    oopps , da teramek

    ReplyDelete
  11. can u follow me? I da 4llow u... (Miss W) URL: http://gummyloveice.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. minta satu ye ! terima kasih =)

    ReplyDelete
  13. comel gila2 !!..mira ambik tau.trimas sgt2

    ReplyDelete
  14. comey sangat^__^
    saya ambek ye kak^__^
    dah credit skali^__^!

    ReplyDelete
  15. kak anyss, saya ambik satu ^^
    thank you :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.