Freebies Header sempena private blog seminggu

10 comments

assalamualaikum . 
anys nak mintak maap kepada pengunjung setia belog ini sebab private blog selama beberapa hari .. hehe . actually anys nak tukar dari blogskin ke blog design . memang xdapat dinafikan blogskin sungguh cantik, tapi anys prefer blog design sebab anys akan buka tempahan edit blog design secara rasmi nya xlama lagi selepas anys mahir mendesign blog , sekarang ni masih kekurangan bakat utk create doll yang comel2 , :(

so here ada freebies header daripada anys, ini adalah hasil anys yang pertama sewaktu buat blog design , tapi xjadi , so gotta give to loyal reader  . ambil lah lekat comel2 dekat blog anda, credit is appreciate . tapi tak wajib pon , terpulang kepada individu ,
 sebelumtu jangan xcited sgt , cz header ni hanyalah berbentuk tulisan , xda kartun2 ke , yang tu pandai2 lah korang edit,

BEAUTIFUL







http://2.bp.blogspot.com/-S2ag3EFlPRk/Ttm98nqXo8I/AAAAAAAABKM/imLQeNUwuNY/s1600/kmill_msmd-samnple.png



10 comments