Freebies Header sempena private blog seminggu

December 3, 2011


assalamualaikum . 
anys nak mintak maap kepada pengunjung setia belog ini sebab private blog selama beberapa hari .. hehe . actually anys nak tukar dari blogskin ke blog design . memang xdapat dinafikan blogskin sungguh cantik, tapi anys prefer blog design sebab anys akan buka tempahan edit blog design secara rasmi nya xlama lagi selepas anys mahir mendesign blog , sekarang ni masih kekurangan bakat utk create doll yang comel2 , :(

so here ada freebies header daripada anys, ini adalah hasil anys yang pertama sewaktu buat blog design , tapi xjadi , so gotta give to loyal reader  . ambil lah lekat comel2 dekat blog anda, credit is appreciate . tapi tak wajib pon , terpulang kepada individu ,
 sebelumtu jangan xcited sgt , cz header ni hanyalah berbentuk tulisan , xda kartun2 ke , yang tu pandai2 lah korang edit,

BEAUTIFUL







http://2.bp.blogspot.com/-S2ag3EFlPRk/Ttm98nqXo8I/AAAAAAAABKM/imLQeNUwuNY/s1600/kmill_msmd-samnple.png



10 comments

  1. ala tomey2..geram nih!hehe :p

    ReplyDelete
  2. nak tnya..mcm mna buat tulisan header tu? mna dapat tulisan tu? hehe

    ReplyDelete
  3. buat guna gimp 2 .. tulisan tu buat sendiri la , hehe . kalau ada photoshop boleh g blog wan hazel, tgk tuto clipping mask :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.