CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

December 3, 2011

 klik banner untuk terjah sana
anys join contest ni .. harap2 ada rezeki di sini , hadiah nya sumpah awesome , tuan penganjur contest memang hot lahh , suka , tapi anys rasa, kalau nak rebut first prize tu memang xlayak kowtt .. wuu, buruk je blog ni , tmbah2 lepas edit guna idea n hasil tangan sendiri . whuaa ! 
hadiah yang menanti anda 

  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   <black > and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag <purple> Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).
weee . beshh ! dapat saguhati pon x ape .. tapi kalau third prize pon ok gak . tamak
tapi tapi tapi kan awak , macam xseronok pulak sebab blogskin mix dgn blog design , ye la , kiteorang yang guna blog design ni , satu lembab sikit. satu lagi dia x seunik blogskin . you know that rite .. kan bagus kalau diasingkan blogskin n blog design . baru fair n square . (cepuk cepuk cepuk) sebok je kau. 'she know the right one'

ya allah , lembutkan lah hati penganjur :)) amin

how to win ?
  • Blog yang cantikk dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design

http://dandzelia-z.blogspot.com
http://www.echaaa.com
semua reader blog anys

Post a Comment

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.