Tag From bloggie

November 23, 2011




Taggie :P fromsyaya
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them HIM/HER
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
1.korang suke orang panggil korang dengan nama ape ?
panggil apa pon xkesah , janji membawa maksud yang baik dan dengan nada yang manjaa . . och, haha . sebab aku mnja : ) pffftt
2.ape cita-cita korang ?

Dr. Anys Nadhilah bt Abd Rahaman . a doctor and a successfull
3.perkara yang paling gembire buat korang ?
paling gembira ? ehh apa eh . eh eh eh .. xtaw jugakk , banyak benda yang gembira dlm edop aku sebabbb ramai orang buat aku gembira ;) espcially .. ehem ehem ..ramaii ah .
4.facebook dengan twitter mane lagi best ?
facebook kalau nak connect dgn kwan2 , twitter kalu nak luah perasaan :) so blog lagi best kott , gaga
5. sape skandal korangg ? #HAHA
skandal saya si dia . haha
6.korangg suke tengok kartun ape ?
 kartun doremon !!
7.korang suke budak-budak ?
ofkozz.. i am growing from child too .
8.handset korang jename ape ?
jenama GUCCI . boleh camtu ?
9.kalau korang sedih korang buat hape ?
buat bodo . haha ,, malas ah nangis, t mata bengkak xcomel . kikik
10.suke maen game dekat internet tak ?
suka . i likeeee POKERR .TEXAS HOLD EM
11.sebotken name kawan baik korangg.
kawan baik bykk .. xmaw sebut sebab takut lupa slh sorang terluka pulokk .. hihi



shaya neh suka tag2 ni sebab boleh merapatkan silaturrahim ..soo
saya mahu tag sama ini orang 


http://mieraluve.blogspot.com
http://dibofiqa.blogspot.com
http://akunaziem.blogspot.com
http://cikaintaufik.blogspot.com
http://nurulbadiah.blogspot.com
http://pu3khaleeda.blogspot.com
http://lukisanrahsiahearty.blogspot.com 

soalan :
1.korang suke orang panggil korang dengan nama ape ?
2.ape cita-cita korang ?
3.perkara yang paling gembire buat korang ?
4.facebook dengan twitter mane lagi best ?
5. sape skandal korangg ? #HAHA
6.korangg suke tengok kartun ape ?
7.korang suke budak-budak ?
8.handset korang jename ape ?
9.kalau korang sedih korang buat hape ?
10.suke maen game dekat internet tak ?
11.sebotken name kawan baik korangg.



sory xcukop 11,,. ni pon kutip dari dashboard ,
ok bai nak study fizik , esok exam fizikk . wish me luck !

2 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.