Jawapan Soalan kertas 1 Sejarah SPM 2011

November 20, 2011

Jawapan Soalan kertas 1 Sejarah SPM 2011

seronoknyaa , keputusan kertas satu sejarah yang terbaik yang aku pernah dapat masa tingkatan 5 .   nak share pon macam x layak ja . aku bukan pandai pon , n xdapat full mark pon , tapi nak bgtaw jugak wlaw sikit .. i got 35/40 . tolak careless 2soalan , (asal dah jawab betul , last minute tukar) 3soalan lagi mmg aku xtaw . buu .heh /;))



JOM SEMAK !!
1. A
2. A
3. B
4. C
5. C
6. C
7. D
8. B
9. D
10. A
11. D
12.B
13. D
14. A
15. B
16.A
17. B
18. A
19.C
20.A
21. C
22.B
23. C
24. D
25. D
26. C
27.B
28. B
29.C
30.B
31.B
32.A
33.A
34. C
35.D
36. A
37.D
38.B
39.D
40.B

2 comments

  1. Akak, pandainya. Nak request boleh? Tolong buat tips belajar :) Lina nak sgt tahu ni drpd akak :)

    ReplyDelete
  2. spiderman . haha .mna la ada pndai sgt pon . okeh2 t akak free akak uat keh :P

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.