Jom request doodle PERCUMA

September 17, 2011


assalamualaikum dan anyeong haseyo
dah lama tak hupdate blog , ingat dah malas na hupdate . kekontangan idea dan semangat blogging tu hilang , entah ke mana , eh .... :) bebel dulu boleh x ? mula2 i ingat nak tukar blog title dan domain supaya mudah orang nak search engine dekat pakci google tu tapi xdapat cari nama yang sesuai lah . ayoyo . takut nanti bila dah habis spm nak tukar domain laain pulak . x besh lahh asyik tukar je kann . so stay dengan domain ini dahulu , blog title tu akan ditukar serta merta selepas mndapat hidayah . *mai mana hidayah ni ???
ke dua . nak bikin tutorial blogskin tapi malasss sngat2 , nak buat tutorial malas , edit blog malas , type entri pun malas . dasar pemalas . weekk ! mulai minggu depan saya akan rajin , bukan rajin online lagi .. tapi rajin membaca buku dan solat lima waktu . apa ? ingat sekarang tak rajin ke .. mungkin post saya selepas ini akan disabled kan comment nya . cuma terbuka untuk like like saja lah , tu pon like lah kalau suka.. pssft .dan akhir sekali masih konfius untuk membahasakan diri  aku ? anys ? i ? makk aii . belagak , haha .. kalau anys  , kunk cakap mngade ,.kalau aku kunk cakap kasar , kalau i kunk cakap gedixx . kalau guna semuanya apa nak cakap ? TAK FAHAM ??
 abaikan .. *_*

 aku senyum je dengan perasaan suka dan terkesima . teddy bear comel tu ketawa :))
cuba tengok gambar anys 
V
v


ewahh2 , dia skodeng gmbar buruk ini eh , doodle tu lebih cantik berbnding shayya  tapi i really love it and appeciated it , ada jugak yang sanggup mendoodlekan makhluk tuhan ni ( +..+ ) thank you so muchh , terharuuu sebab dia dapat mengeluarkan satu doodle yang hampir serupa dgn muka shaya . tapi pipi shaya sedikit chubby kot ^_^ terima kasih apizz .


dah tu korang tengok saja ? nak jugak doodle comel + gojes macam tu , baru lah nmpak matured sikit kan . . jom request dekat snie . >Fan page< atau g blog tuan empunya >blog< .

adds on .
doodle ini adalah seratus peratus freee . pada mula sekadar suka2 request dekat fb nya . tengok2 dapat betul , thx so much again :) kini saya memaparkan nya di bhgian about me , hehehhh :) oh yaa , sbagai tanda trimas , jom kita pkat klik nuffnang dia . ( - ,-" )

sapa lagi nak buat doodle dekat anys ? (*,'  )


Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.