Tutorial link hover macam saya

July 15, 2011

hye !

oh perasan x link hover i yang glitter2 tu , haaha , mcm gedix jek , wareva .. so i nak share lah dgn korang , sebab ramai yang tnya .
boleh ikut tuto ni kalau xtahu apa tu link hover ,

and kat situ pun ada hover2 yang lawa , tgk lah ,,, ni link yang i sedang guna ,cuba alihkan cursor dekat header , ada sparkling star rite . ha ni dia lah , mesty nak kan ? ngaku cepat.
v
v
v


http://a.deviantart.net/avatars/s/p/sparklesplz.gif?1

ok , wish lah tengs sikit ^^,

3 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.