My blog had a new look , kalau sudi komen lah untuk dapatkan khidmat edit blog percuma dari saya !:P

July 16, 2011

hye gurls and boys . first tyme blog i bermain dengan warna gelap , ekeke . amacam rock ? haha.bitchy nmpk , betul ke i eja . ala . abaikan !
penat ngedit doe. tak berani edit header ada gambar bile guna background gelap , sebab cacat cela memang nmpk real , cuba tengok header i tu . even tulisan saja , macam berhantu jek kan ? OMG , (!).tengok header lama n baru
LAMA
BARU



what do you think ?


 so i nak tanya pendapat korang , camna blog i dengan design yang terbaru ni ? i sedang cuba mngurangkan widget2 yang xperlu , hoho .mesti penat kan nak komen blog i neh . mak ai(kasar nmpk)so
v
v
v
pengkomen yang betul2 ikhlas , i akan cuba bagi khidmat yang terbaik untuk edit blog korang .amacam ? suka ? so komen betul-betul yep . 

tak kiralah walau pun hanya dua orang yang komen , i akan tetap bg khidmat i .ok ?
pemilihan komen yang terbaik dan ikhlas tu , i akan bagi kwan i yang judge.xda pilih kasih or what . i akan umum kan pengkomen terbaik tu pada bila blog beliau siap diedit. hanya seorang akan dipilih.
Mari kita lihat siapa yang bertuah ! hoyeahh ! gudluck !

p/s pastikan komen anda itu ikhlas . jangan nmpak sangat nak bodek . rawrr ><

42 comments

  1. i suke shining2 kt header u..AWESOME ! jelez taw ! heee..btw,, blog u shantek! teringin nk ade tab menu, tp ta reti wt

    ReplyDelete
  2. anyss,blog warna gelap pun cantik kalau anyss yang editkannya :)

    ReplyDelete
  3. Ni comment bukan bodek. tapi blog ni memang superb. Thumbs up :)

    ReplyDelete
  4. suka blog ni sebab blog ni mempunyai kelainan dari blog yang lain2.Blog ni cantik sangat >_<.

    ReplyDelete
  5. @yaya
    u boleh buat guna photoscape je taw

    ReplyDelete
  6. gee suka warna gelap..nampak nice n lebih tersusun...blog Anys nie pn da cukup ok n nice...compare ngn before..lebih nice la..cantik..gee pn xreti edit blog sgt..hehe tp nice work lah dear..(^_^)

    ReplyDelete
  7. anyss..serious its SUPERB!! mmg nmpk len sgt2 dr blog y len ct pnh tgk.. ct ske ngn cara kelainan anyys..tgk mle2 je header, nmpk cm der bhntu ckit..heheh.by the way gurl, keep it up.. nice sgt2 taw.. mmg kne ble b/ground gelp :) love it

    ReplyDelete
  8. suka template akak yang dulu-dulu tu . (blogskin) okey . tu memang kawaii . and sesuai la dengan lagu blog ni . header . suka header yg lame tu . *lame ke?* btw . blog ni lagi comel kalau background yg soft . sebab background ni tak nampak header tu . hoho . *sorry ya. . just pendapat*

    ReplyDelete
  9. ouch anyss,, yeke?? mcm mane nk wt? tunjok aja plez..hehehe =D

    ReplyDelete
  10. Alynn suka belogg neh ! Sanfat sangat suka muka sbb .....

    1. Belog chantekkk (:
    2. Owner belog , alamak aii comel lah takk tipu .
    3. Lain dr yang lainn .
    4. Banyakk idea belog neh .
    Akhir sekali nakk tahu takk apa nak takkkk ?

    5. Belog sangat KREATIF , INOVATIF dan CANTIKKK !

    ikhlas dr :
    Alynn (:

    ReplyDelete
  11. tomato nak cakap :

    1) header meamng masuk dengan template . cantekk sgtt ! ^^
    2) template pon memang ringan tayah nak loading2 ^^
    3) cuma tajuk entri try besarkan sikit and warna tajuk tu bagi nampak sikit .. baru jelas tgk tajuk ^^
    4) takde pape dah kot . mmg awesome ^^

    ReplyDelete
  12. suka header nih
    suka ade snow snow
    er, suke sume lah. bole ? ;)

    ReplyDelete
  13. nak senyum dulu

    =D , mengikut arahan sebelom komen kene senyum . muahahaa .

    nice layout . jalan2 sini n follow =)

    ReplyDelete
  14. awak. blog awak memang cantik. teringin nak cantik macam blog awak :( Tolong boleh. Hihi

    ReplyDelete
  15. dari hati yg tulus ikhlas..haha.
    first time tgk wow !!
    cantik nya...macam mana dia buat eh blog jadi cantik macam tu..haha.
    itu lah yg keluar dari mulut kami.. :D

    ReplyDelete
  16. @gee
    wahh . betul ke nice compare than be4 , wuu , sdeyh2 , hee

    ReplyDelete
  17. @faezah
    tq.hehe , berhantu eh ? haha . ,

    ReplyDelete
  18. @mish apple
    sokeh dearr , blogskin tu design org lain , n mmg anys nak yang kawaii , but now da tukat taste jd lebih mtg , hehe

    ReplyDelete
  19. @yaya
    nak ke ? ok2 , nnty anys ajar okay ? ^^,

    ReplyDelete
  20. @alynn
    bnyak memuji tu , tengs . hehe :P

    ReplyDelete
  21. @tomato
    tulisan tajuk xterang eh , ada yang bgtaw , tulisan pun xterang , pelik la , i tengok terang je , so xtaw nak ejas ikut kesesuaian :O

    ReplyDelete
  22. @zack
    hehe , tq , gotta follow u back

    ReplyDelete
  23. ur blog is so adorable .the way u edit , it look so nice n perfect . really love ur creativeness . u r so in art :]

    ReplyDelete
  24. wonderful blog..i love it..sweet sgt..x bodek taw..ikhlas..<3 <3

    ReplyDelete
  25. @dai
    really , heeh , tengs 4 ur commnedation , really app it .

    ReplyDelete
  26. cute giler sayang..warna dy kena dengan hiasan2 pink kt blog ni..

    ReplyDelete
  27. cantik blog kakak..simple but nice ^_^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.