freebies cute bullet *sebenarnya bukan bullet tapi fullet

July 5, 2011

yes , i mean , bullet kan bulat , tapi bnda ni bukan bulat , bulat tu ada jugak ,fullet tu untuk flower bullet , kang kang kang esh esh , apa aku ckap nie , ambil lah , dan komen lah ! . taaaaada !




12345
untuk setiap bunga tu rujuk nombor kay ?
1 http://snow-white.lolipop.jp/sozai/icon/plant01/flower01-01.gif
2 http://snow-white.lolipop.jp/sozai/icon/plant01/flower01-02.gif
3 http://snow-white.lolipop.jp/sozai/icon/plant01/flower01-03.gif
4 http://snow-white.lolipop.jp/sozai/icon/plant01/flower01-04.gif
5 http://snow-white.lolipop.jp/sozai/icon/plant01/flower01-05.gif


nie stuff seterusnye , ala2 list dekat tutorial i kan ? hehhehh , saja nak derma2 , bnda baek harus dikongsi , setuju kan ? oke stay update .kamsa :P



..

p/s jgn buat tak tahu pulak , nie image url .. ><





8 comments

  1. @chanie
    apa2 pn boleh , letak lah ka mna , heee

    ReplyDelete
  2. UNTUK APE NI DEAR? HEHE.. berkenan di hati tp tak tau kegunaanya apa..

    ReplyDelete
  3. @harisya
    utk apa2 pun boleh taw , contoh icon bloglst ke , apa2 je :L

    ReplyDelete
  4. ambil yang warna biru tu ye kak, time kasih :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.