tutorial macam mana nak tengok source viewer

5 comments
hye , blogger , actually , nak tgk spe yang tgk tu , i un xtaw cmne nak detect . tapi yang i taw , cmne nak tgk blogger2 laen punya html . aku xmgjar korang mencuri diorg punya design , tp ini untuk pengetahuan sje , apa nma bnda ni , ni lah yang org kata hack2 pe tu . so jom !

1. Klik sini http://javascript.internet.com/page-details/source-viewer.html
2. masuk kan url blog yang korang nak tengok html diorg
3.  tadaa , tu dorang punya html , boleh lah belek2 sikit blockquotes ke , sidebar ke , haha , jgn hack aku sudah ! pham
4.komen entri ni , ok ? bai

5 comments