Jom request doodle PERCUMA

June 12, 2011

nak bertudung n berpakaian sopan , dan sesuai gn blog :P
haha , pndy i mnx kat org , trims ya ,
18 jun due dte kan ? now baru 17 , sempat lg :PP

TAG
fyqa
diera

12 comments

  1. Nak3. saya nak yg pakai tudung. mcm kt header blog sy ni.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak jugak! hehehk. saya pun nak yg pakai tdg dan nmpak sopan :) harap tak hampakan permintaan saya.

    ReplyDelete
  3. nak nak . yg comel-2 . pakai tudung .

    ReplyDelete
  4. : saya pun nak jugak ! boleh x ? kalau boleh saya nak doodle yng cute and x sexsi . red colour ? can ? sorry kalau i ni cerewet . =)

    ReplyDelete
  5. hey ladies , this not mine ! please go to this website , hurry up !!
    sicempakabiru.blogspot.com bcause due date is tommorow !!

    ReplyDelete
  6. momi nak jugak http://weheartsyakirasyidah.blogspot.com/ na tnye doodle couple bole?

    ReplyDelete
  7. momi , this not mine la . tengok komen atas :)

    ReplyDelete
  8. Nak doodles mcm amoi punya haha . xD

    ReplyDelete
  9. nak doodle yg pakai tudunggg . kalau boleh ala ala pashmina hahaa macam selalu saya pakai . kat blog pun ada . weee

    http://singlexy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @all komentar

    guy !! this is not mine , please read first :P

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.