Freebies cute cursor - tumblr , hand , mouthache

June 13, 2011

hey ! yang ni adalah cursor dari http://www.cursors-4u.com/
kalau nak lagi boleh lah ke sana ya :) for your information , cursor i pun dari sana ,
1.
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-6/oth589.cur), progress;}</style>
2.
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/anime/ani-11/ani1092.cur), progress;}</style>
UNTUK FAN DOMO , mcam i , hoho :O

3.
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/nature/nat-10/nat911.cur), progress;}</style>
4.
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/symbols/sym-6/sym597.cur), progress;}</style>
5.
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/symbols/sym-5/sym483.cur), progress;}</style>

ni saja kot ^^, nnty law rajin i cari lgi yang best2 kay ?

sekarang dah glemer kan guna cursor mouthache .

kat sini ada link blogger yang buat mouthache seniri (pandai kan dorang )

|contoh cursor|
1.


http://3.bp.blogspot.com/-xw-pfjiP_Dc/TfOAmdh_C5I/AAAAAAAABbg/bmc23jeEGKM/s1600/dfghjk.png


dari BONJOUR


2.


http://i1216.photobucket.com/albums/dd380/hafizah940903/mousetachecursor.png


3.
3.
http://i1216.photobucket.com/albums/dd380/hafizah940903/greymoustachecursor.png

dari HAFIZAH

UPdate

korang ambil url cursor ni n paste dalam URL CURSOR dalam tutorial ni phm ? >klik<

21 comments

  1. As Salam,

    tak banyak yg menepati citarasa wyna..hee~xpe la..nnti nk jenguk sana..bleh letak kt blog ;)

    ReplyDelete
  2. @wyna . boleh cari dekat cursor tu , byk lg , mna tahu mnepati :))

    ReplyDelete
  3. hahaha..aya amik moustach ni..nak letak kat gambar pakwe kat blog..:D saja2 ja nk sesuaikan...

    ReplyDelete
  4. @cik muda , boleh , jgn lupa klik blog dorang sma :O

    ReplyDelete
  5. @faidah . yes , agreed wif u **.,

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @eiyraa , kekeke , ambil jek :)

    ReplyDelete
  8. tengs a lot...nice nice nice nice nice theszzzzzzz blog:)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..kak anyss..camne nak letak cursor moustache tu kat blog ye?tak reti lah.

    ReplyDelete
  10. @fyfa . ada dlm tuto anys yang ni , tgk la , xphm tnya k ?

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2010/11/na-letak-cursor-mcam-awak.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.