try to LAUGH wif 'Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?'

March 23, 2011

Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?~ Kuih salah bikin.


Binatang ape power Karate?~Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.


Siape yang menemukan dompet kulit?~Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.


Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?~Pintu yang ade tulis 'TARIK'


Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?~Pembohong...


Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati...'?~Usus


Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?~Kutu rambut


Nenek sape jalannya meloncat-loncat?~Neneknye si katak


Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?~Sbb lelaki ni kan 'buaya'


Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?~ Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan'


Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?~Dua-dua tak kenal korang...hehe


Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?~Tukang gali kubur


Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?~Tahi hidung


Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?~Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...


Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?~Mestilah kene tebang, sape nak cabut

pokok kelapa ...gile ape...


Gajah terbang dengan ape?~Dengan susah payah......

kikiki :D aku da ketawa terbahak2 . anda bila lg ? hihihi :>

4 comments

  1. OE tawa sikit2 je...
    (padahal malu nak cakap dia ketawa terbahak2)
    hehehhehehehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  2. salam singgah dr segmen deco2 abg ben ben bomm kita!!
    salam kenal dari mummy weiyda!!
    keep it up blogging!!

    blog ni dah ok..!! comey!!
    tapi nape header xkuor2...
    adess!!
    hehee...tp overall...
    cun2!!
    de lagu korea lagikk..
    tq!!

    ReplyDelete
  3. mummy weida , nice to know u , ekekeke , yekew ? sal eh ? berat sgt kot , hehe , btw , tq mummy ! ekekke

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.