NUFFnang BOLE . heartbeat pn bole . jom kita BUAT duit sikit sambil blogging :P

March 1, 2011

assalamualaikum semue , hai , amacam ary neh ? sihat ? sihat la kan , bole blogging lg tue kan2 , aiyoo , blogging2 jugak tapi ta salahkan sambil kite tingkat traffic kite earn money , money , dapat duit duit duit , hehe
hari ny anys na bercakap pasal duit , haha. eh2 bukan duit , pasal iklan yang akan dapat duit , ala dapat duit la tu kan , tapi advertisment neh laju sikit masyuk nye , hehe , follower anys da 700 tapi account nuff baru rm4 , ekeke , kantoi , haha , sekarang na mncuba heartbeat pulak , xpe2 , dont worry , heartbeat ta effect nuff . cmne anys tahu ye ? sebab ramai blogger2 senior yang ckap . ye betul , ta percaya suda , hee:P , eh mana bole , korang kena percaya seratus peratus beb , ta effect ! ok ; 


MEH SINI kita sembang cmne earning die pulak k, kalo pasal nuffnang korang da taw kan , so anys jelaskan heartbeat lak r k .
ta banyak sgt , tayah pening2 lalat ok .bila korang n ampa2 semue da sign up n ada account heartbeat neh , ampa amek la kod iklan n tempek la kat mana2 bhgian dalam blog ampa , mcm anys punya , anys tempek dekat atas sekali tu , cube tgk , amacm ok ? click la sekali , hehe , haa ! satgi click xtaw na sign up pulak , 
1) klik icon HEARBEAT noh


2) then isi la macam isi borang na masuk universiti , hee :P
3) klik Join HB!Affiliate
4)klik Online Application
5)klik Get A Code
6)DONE . da bole earning duit !

opss , sambung cerita , bile da sign up n tempek semue , msa nie la , earning ampa bermula taw .mcm anys ckap , da bole earning duit . :O

cara dapat EARNING / dapat DUIT 

*dengar SINIE tuan2 n puan2 . SEKALI unique visitor click kite punya banner/iklan uh , kita earn RM0.04 . ala . ciput ! mmg la sekali klik mmg ciput , kalo beratus2 ? beribu2 ? korang kira la sniri k ,
*alahai minah ny , sat korang , sat ampa ,pendirian ta tetap betul , huu .
yang ni kalo orang click. kalo kita ajak org msok cmne lak ?

*kalau la kan , bile ada org click banner/iklan kita , then dya sign up plak , KITA NEH , KITAA ! kita earn RM2/person .. perghh , hee , so mari2 pakat2 sign up sekarang , SILA KLIK SINIE , atau banner anys je  untuk daftar k ..


p/s actually byk lg cara kita na earn dari heartbeat taw . nnty bce la ye kat heartbeat , tata :DD

terima kasih if ada yang sign up lepas click banner anys . {::


4 comments

  1. hello. singgah sini baca entry..
    and klik ur heartbeat.
    do click mine ya..

    ReplyDelete
  2. salam syg..ct br slsai bc entry kamu.. jgn lpe click for heartbeat..jgn lpe click ct yer tw :)

    ReplyDelete
  3. yup ! HB lebih menguntung kan :) apit baru dpat 0.08 and nuff ksong sen lg . haha . and btw ,click ur HB . click mine back oke ? :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.