HEARTBEAT ! traffic ta payah tinggi tapi still bole dapat RM50/minggu. BELAJAR SIGN UP HEARTBEAT si sini ! COME ON babe .!

March 1, 2011

heartbeat ni lebih kurang dengan nuffnang jugak. tapi instead of kita kena kejar traffic baru kita dapat buffered earning kan, dengan heartbeat ni korang TAK PAYAH kejar traffic dah. cuma daftar dan dengan setiap klik yang orang klik akan dapat RM0.04.                    iklan dia akan ada di blog korang FULLTIME tanpa perlu traffic yang tinggi alaa benda benda macam ni kena rajin je. ye dak?

so kepada newbie tu tak payah risau tak payah dengki kalau blogger lain kaya dengan nuff nang ke apa sebab sekarang you get the chance to feel the same. eh bukan feel lah i mean EARN.
rajin rajin lah ber blog walking ya. itu kunci utama :)


and korang jangan risau status gliterati nuffnang takkan berubah sebab heartbeat ni cuma jual barang barang souvenir camtu and they are doing this for advertising je. 
so the more you edvertise the more you earn. 

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.

2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 

bak kata pepatah melayu.
credit to syerah :P

30 comments

  1. momoyyanyzz : boleh saya tahu nie akaun bank ape? senang sikit nk masukkan

    ReplyDelete
  2. maksud saya akaun yang awk bagi hari tu..

    ReplyDelete
  3. sekarang ni semua orang buat yang ini instead nuffang...
    OE je tak buat lagi...

    ReplyDelete
  4. Hai Annys, first thing THANKS for viewing mine! I dah follow u. And now I dah join HB idea dr u thanks once again hope next you can be my follower as well ya ;) Much love!

    ReplyDelete
  5. nurizyan ,, thank you so much . i will click urs as replying ur goodness , hee :P followed u .

    ReplyDelete
  6. dah register , ^-^

    ReplyDelete
  7. suda reg :) thanks sebab share about this yaww~ hehe

    ReplyDelete
  8. Akak, kene bg 6ber fon dgn alamat rumah kea?

    ReplyDelete
  9. yup , tapi dun worry , da rmai y buat :)

    ReplyDelete
  10. Saya dah sign up melalui banner awak. Jom klik me back.. TQ :)

    Entri Terkini: Pia Toscano bakal bintang American Idol

    ReplyDelete
  11. i pinjam u punya tutorial pasang HB yer. I bagi link pada u.. TQ

    ReplyDelete
  12. thanks bagi tutorial nie.. dah register dah~

    ReplyDelete
  13. dear.. nk repost entry boleyh?? nanti i credit kat u..

    ReplyDelete
  14. http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/baru-5-hari-daftar-dah-dapat-rm-50-yer.html

    dah credit entry ni ke kamu.. ngeee

    ReplyDelete
  15. hey kamoo , thx ye sbb gtaw tuto ni kt my shoutmix . dr ary tu crik . haha ,
    nx share bole x ? i'll credit u (;

    ReplyDelete
  16. oh u all share but backlink me okeh , i ta kesah :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.